image description

Μεγάλης απήχησης έτυχε το τουρνουά που θα διοργανώσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σε συνεργασία με την ΕΠΣΗΠ το διάστημα 28 Ιουνίου με 1 Ιουλίου 2019 και θα έχει την επωνυμία 3ο ΒΙΚΟΣ COLA CUP. Περισσότερες από 20 Ακαδημίες δήλωσαν συμμετοχή από Ηράκλειο ως Αλεξάνδρεια και από Μυτιλήνη μέχρι Αθήνα και Καλαμάτα. Ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟΚ Κουλούρας, της Ακαδημίας του Βασίλη Λάκη κ.α.

Το τουρνουά διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών και θα περιλαμβάνει ομάδες Κ-16, Κ-14, Κ-12 και Κ-10.

Οι συμμετοχές που έχουν γίνει γνωστές είναι οι:

ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Βέροια, ΠΟ Ατσαλένιος, ΠΑΣ Αθηνών 1966, Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου, Ηράκλειο, Αθλόπολις Ηρακλείου 2006, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Αθηναΐδα, Ακαδημία Βασίλη Λάκη, Κηπούπολη Πετρούπολης, ΑΟΠΚ Πατίστα Καλαμάτας, Σταυράκι Ιωαννίνων, Κένταυρος Βριλησσίων, Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, Άτλας Ιωαννίνων, Οδυσσέας Ελύτης Μυτιλήνης, Βουλιαγμένη, Ακαδημία Παθιακάκη, Play Άρτας, Ατρόμητος Χαλανδρίου και Άγιαξ Τρίκαλα.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται σε λίγες μέρες να λάβει μέρος και σε φιλικά παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη με την ομάδα Κ15.