Σε ριζική ανανέωση θα προχωρήσει τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα και πολλά πράγματα ήδη άλλαξαν και θα συνεχίσουν να αλλάζουν. Νωρίς το πρωί της Κυριακής γνωστοποιήθηκε ότι από το τεχνικό επιτελείο αποχωρεί και ο Βασίλης Αλεξίου, παρότι του είχε γίνει πρόταση να συνεχίσει με τον συμπατριώτη του Τρικαλινό στην καταγωγή προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη.

Ο κ. Αλεξίου είχε έρθει μαζί με τον Γιάννη Πετράκη τον Ιανουάριο του 2014 και επί 5,5 χρόνια είχε τεράστια συνεισφορά από το πόστο του στο να «χτιστεί» η φυσική κατάσταση των παικτών και να αλλάξουν επίπεδο, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Super League. Η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στους «κυανόλευκους» απέδειξε ότι έβαλε το δικό του λιθαράκι, ώστε η ομάδα να κάνει εξαιρετικές πορείες και να «χτυπάει» την έξοδο στην Ευρώπη.

Εξαιρετικός και στη δουλειά του, αλλά και ως χαρακτήρας ο κ. Αλεξίου. Οι παίκτες είχαν να λένε ότι η ποικιλία ασκήσεων που ακολουθούσε τους έκανε να απολαμβάνουν την καθημερινή προπόνηση.

Η προσφορά του δεν εξαντλήθηκε μόνο στη μεγάλη ομάδα, αλλά βοηθούσε και στις ομάδες υποδομών, αλλά κάποιες φορές και αθλητές της περιοχής ώστε να ακολουθούν προγράμματα αποκατάστασης ή συντήρησης.

Θα ευχηθούμε στον κ. Αλεξίου τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Σε ανάρτησή του στα social media ανάρτησε έναν αποχαιρετισμό επιλέγοντας μια φωτογραφία που σημάδεψε τα τελευταία χρόνια την ιστορία της ομάδας, με τους πανηγυρισμούς για την έξοδο στην Ευρώπη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνομαι ταυτόχρονα την υποχρέωση και την ανάγκη ηθικά και ουσιαστικά ως επαγγελματίας να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν τούτο το μακρό διάστημα στην κοινή μας πορεία, μια διαδρομή με μοναδικές εμπειρίες.
Κάθε τέλος ακόμα και το πιο πικρό είναι μια νέα αρχή αλλά κυρίως μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού δυνατοτήτων και στόχων με ρεαλισμό και πίστη για το μέλλον.
Στήριξη όλων στη νέα προσπάθεια.
Συσπείρωση για γρήγορη επιστροφή.
Ευχαριστώ όλους.
Vamos PAS.