Ο Αργύρης Γιαννίκης θα βρίσκεται στα Γιάννινα ως την Πέμπτη, αφού πρώτα κάνει κι ένα πέρασμα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Τρίκαλα. Ο νέος τεχνικός ηγέτης των «κυανόλευκων» θα «ξεναγηθεί» στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού και του Εθνικού Σταδίου και τις επόμενες μέρες θα εγκατασταθεί μόνιμα στην πόλη, γνωρίζοντας νέους συνεργάτες και ανθρώπους της ομάδας. Παράλληλα θα αρχίσει να οργανώνει τα πράγματα για την έναρξη της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει άτυπα στις 13 και 14 Ιουλίου που οι παίκτες θα κάνουν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις και στο γήπεδο θα βρεθούν όλοι μαζί Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Ο κ. Γιαννίκης αναμένεται να παρακολουθήσει και το τουρνουά που θα διοργανώσουν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και η ΕΠΣΗΠ, σ’ ένα τετραήμερο που τα γήπεδα της πόλης θα έχουν φουλ δράση. Περισσότερες από 30 Ακαδημίες απ’ όλη την Ελλάδα με 1500 ποδοσφαιριστές ηλικίας 8-16 ετών θα δώσουν το «παρών» στο σημαντικό αυτό τουρνουά που γίνεται ξανά μετά από 8 χρόνια.

Τέλος, ο 39χρονος προπονητής αναμένεται να μεταβεί στο Καρπενήσι όπου θα έχει την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που κάνει κάθε χρόνο την προετοιμασία της η ομάδα, ώστε να έχει ιδία άποψη για το τι προσφέρει, αλλά και το τι θα χρειαστεί ο ίδιος επιπλέον.

Στα Ιωάννινα θα έρθει και ο κ. Χριστοβασίλης με αφορμή την έλευση Γιαννίκη και το τουρνουά των Ακαδημιών και δεν αποκλείεται να έχουμε και ανακοινώσεις σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα. Αν μάλιστα την Τετάρτη γίνει η συνάντηση με Παππά, Βασιλειάδη και ΕΡΤ και υπάρξει «φως» με τα τηλεοπτικά της επόμενης περιόδου, χωρίς να αλλάξουν πράγματα στη συμφωνία, η ομάδα θα είναι έτοιμη για νέες μεταγραφικές ανακοινώσεις, μετά από εκείνη του Γιαννίκογλου. Μπορεί να μην έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, αλλά η ομάδα έχει κάνει τις κινήσεις της και μάλιστα αναμένεται να κλείσει κι ένας 23χρονος ξένος, για τον οποίο δεν διαρρέονται περισσότερες πληροφορίες, αλλά θεωρείται καλή περίπτωση.

Όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, αυτές βαίνουν προς ολοκλήρωση, υπάρχουν όμως μερικά ακόμα ερωτηματικά, τα οποία αφορούν τους Πάντελιτς, Αποστολόπουλο και Λίλα. Ο τελευταίος ναι μεν βλέπει ως πιθανή την αποχώρησή του από την ομάδα, όμως για να λύσει το συμβόλαιό του θα πρέπει να βρει αντίστοιχα καλό συμβόλαιο σε άλλη ομάδα, τη στιγμή που είναι 3 μήνες σε απραξία λόγω του τραυματισμού του. Δεν θα είναι και τόσο απλή υπόθεση η αποχώρηση του Λίλα, αλλά από μέρα σε μέρα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ