image description

Ο τελευταίος της λεγόμενης «παλιάς φρουράς» του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί κι αυτός πλέον παρελθόν. Ο Άντι Λίλα έκλεισε το κεφάλαιο «ΠΑΣ Γιάννινα» μετά από 8 χρόνια παρουσίας, με ένα μικρό διάλειμμα 6 μηνών, όταν είχε παίξει δανεικός το 2015 στην Πάρμα.

Ήρθε το καλοκαίρι του 2011 με Ντεμόλ προπονητή και κατάφερε να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, αλλά και να γίνει ένα από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες της εξωαγωνιστικά με ορισμένες συμπεριφορές του που είχαν προκαλέσει την κοινή γνώμη, όπως όταν σχημάτισε τον αλβανικό αετό μέσα στο Καραϊσκάκης ή όταν ειρωνευόταν τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων σ’ έναν προσωπικό του βίντεο στα social media. Και τις δύο φορές, πάντως, είχε ζητήσει συγνώμη και κατάφερε να βγει από τη δύσκολη θέση τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα.

Ο Λίλα κρίνεται αγωνιστικά κατά πρώτο λόγο και στον τομέα αυτό πρόσφερε αναμφίβολα. Αγωνίστηκε 182 φορές με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα, σκόραρε 9 φορές και μάλιστα πολλά απ’ αυτά ήταν πολύ όμορφα και κάποια πολύ κρίσιμα και έδωσε 1 ασίστ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τον αποχαιρέτησε με το παρακάτω μήνυμα:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Andi Lila.

Μετά από 7.5 χρόνια συνεργασίας πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για όσα προσέφερες στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για τον επαγγελματισμό σου και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια πάντα με υγεία και κάθε επιτυχία στην καριέρα σου.