image description

Λίγες ώρες ακόμα ξεκούρασης έμειναν για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά από ένα αναγνωριστικό 4ήμερο που η ομάδα δούλεψε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στα Ιωάννινα, ακολουθεί από Δευτέρα πιο βαρύ πρόγραμμα, με καθημερινές διπλές προπονήσεις και το επίκεντρο της δουλειάς θα είναι πλέον το Καρπενήσι.

Το «χτίσιμο» στο βουνό θα διαρκέσει ως την 1η Αυγούστου και αν προκύψει κάποιο φιλικό ως τότε, ενδεχομένως να μην είναι με ομάδα super League 1. Σε πρώτη φάση ο κ. Γιαννίκης έχει εστιάσει στο να γνωρίσει τους παίκτες, το ποδοσφαιρικό τους στυλ, να διακρίνει διάθεση και πάθος απ’ αυτούς και φυσικά θέλει να τους εμφυσήσει την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του. Επιπλέον, θέματα τακτικής είναι κάτι που θα δουλεύει ούτως ή άλλως σε καθημερινή βάση από εδώ και στο εξής, αφού οι απαιτήσεις της νέας χρονιάς θα είναι τελείως διαφορετικές, μιας και ο ΠΑΣ καλείται να κάνει πρωταθλητισμό.

Από τους 29 παίκτες που έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, μόνο ο Σεργκελασβίλι δεν θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι. Ο Γεωργιανός θα υποβληθεί σε επέμβαση την εβδομάδα που μας έρχεται. Η μεγάλη απουσία του Λάσα, σε συνδυασμό με την επικείμενη αποχώρηση του Κάστρο, θα αναγκάσουν την ΠΑΕ να κινηθεί για δύο μεταγραφές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα χρειάζονταν, στις θέσεις του αριστερού μπακ και του αμυντικού χαφ, ενώ από το πώς θα κυλήσει η προετοιμασία θα κριθεί αν θα χρειαστεί μεταγραφή σε άλλη θέση.