Αποφασισμένη να μην κάνει βήμα πίσω στο θέμα των τηλεοπτικών είναι η Super League 2 όπως διαφάνηκε από το σημερινό Δ.Σ. Οι ομάδες δεν πρόκειται να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα αν δεν τηρηθούν κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα, ενώ αποφάσισαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων ανδρών και Νέων να πάρουν παράταση ως τις 5 Αυγούστου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. αποφασίστηκε να παρουσιαστεί το νέο λογότυπο του πρωταθλήματος όταν θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος (άγνωστο ακόμα πότε θα γίνει) και τέλος η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος θα είναι η NIKE MAGIA.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Έγινε ενημέρωση του προέδρου της Ένωσης Λεωνίδα Λεουτσάκου για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τη διαβεβαίωσή του Λευτέρη Αυγενάκη πως μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα των τηλεοπτικών. Το Δ.Σ. ομόφωνα επανέλαβε την πρόθεσή του να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν και εφόσον δεν τηρηθούν κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης.

2. Συζητήθηκε από τα μέλη η προκήρυξη του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για την οποία αποφασίστηκε να ζητηθεί παράταση υποβολής της, για τις 5 Αυγούστου 2019. Ομοίως για την προκήρυξη του πρωταθλήματος Νέων Κ19.

3. Αποφασίστηκε το νέο λογότυπο του πρωταθλήματος Super League 2, το οποίο θα παρουσιαστεί στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

4. Ύστερα από ψηφοφορία, αποφασίστηκε η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος να είναι η Nike Magia.

5. Αποφασίστηκε η συνεργασία με το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάνουν σπορ