Περιοδεία στα Ιωάννινα πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που το μεσημέρι επισκέφθηκε τη Μονή Βελλάς στο Καλπάκι για να δει από κοντά την πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα της Μητρόπολης Ιωαννίνων. Εκεί έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Μάξιμο και τους μαθητές της εκκλησιαστικής σχολής και ενημερώθηκε για το εγχείρημα.

Στο περιθώριο αυτής της επίσκεψης ο κ. Μητσοτάκης είχε μία ολιγόλεπτη συνάντηση στο Ηγουμενείο της Μονής καί με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να του θέσει το φλέγον ζήτημα των τηλεοπτικών για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Πρωθυπουργός τον καθησύχασε ότι πολύ σύντομα θα λυθεί το ζήτημα και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, ενώ έγινε και μία νύξη για την επένδυση του νέου γηπέδου στο Πανηπειρωτικό, όπου ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι άμεσα θα αναλάβουν οι αρμόδιοι Υπουργοί να εξετάσουν το θέμα για να δουν πως μπορεί να ξεκολλήσει αυτή η υπόθεση.

Παρόντες στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Μονή Βελλάς ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας, που είχε ενημερώσει και ο ίδιος σχετικά τον κ. Μητσοτάκη για τα θέματα που έχει θέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, οι Υπουργοί Χατζηδάκης και Βορίδης, οι βουλευτές του Νομού ΝΔ Καλογιάννης, Κεφάλα, Αμυράς, ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Καψάλης και τοπικοί φορείς.