image description

Εξαιρετικός κατά διαστήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε εύκολα μία ομάδα που ήταν από τις καλές του περσινού πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα Λάρισας, σε φιλική αναμέτρηση, με τον τεχνικό των Ηπειρωτών να μένει ευχαριστημένος από κάποια διαστήματα, αλλά δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε ακόμα διάρκεια και προσοχή σε κάποιες φάσεις αμυντικά, οι οποίες απέφεραν τα δύο κερδισμένα πέναλτι των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά:

«Καιρός είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα για να ξέρουμε πραγματικά που βρισκόμαστε αγωνιστικά και να τελειώσει και η προετοιμασία που είναι τεράστια».

Για τα παραγωγικά διαστήματα της ομάδας στο α’ και β’ ημίχρονο και αν βαίνει προς λύση το επιθετικό πρόβλημα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου: «Πιστεύω ότι στο πρώτο δεκάλεπτο των δύο ημιχρόνων πήγαμε καλά, κάναμε και αρκετές φάσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε. Και στα δύο ημίχρονα όμως είχαμε ένα 20λεπτο που δεν τηρήσαμε τη στάση απέναντι στο αρχικό πλάνο που ήθελα και φάνηκε γιατί δεχτήκαμε δύο πέναλτι. Κάναμε φάσεις και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά ήθελα πιο πολύ σοβαρότητα απέναντι στο αρχικό πλάνο για να μην απειληθούμε».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ναι. Είχαμε 6 νίκες σε 8 φιλικά παιχνίδια, δημιουργούμε φάσεις, εξελισσόμαστε και σήμερα είχαμε και στα δύο ημίχρονα περιόδους που ήμασταν καλοί και καιρός είναι να αρχίσουν και τα επίσημα παιχνίδια για να έχουμε την ένταση και τη σταθερότητα που χρειάζεται».

Για τις τελευταίες «πινελιές» που θα ήθελε να βάλει στην ομάδα: «Στη διάρκεια της απόδοσης».

Για το αν είδαν το φιλικό Παναχαϊκής-Απόλλωνα: «Είδαμε τις δύο ομάδες και πως παίζουν και ίσως να τους δούμε και στο κύπελλο για να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για το αν επηρέασε η παραίτηση του κ. Νιαρχάκου: «Είναι θέμα που αφορά τον κ. Νιαρχάκο και τον πρόεδρο, εμείς οφείλουμε να κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι, γι’ αυτό είμαστε εδώ και τα άλλα είναι θέματα της διοίκησης με τον κ. Νιαρχάκο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Γιαννίκη και Μπελά