Σε πολλά θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε ο κ. Χριστοβασίλης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά την παρουσίαση της φανέλας:

“Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και ελπίζουμε να βοηθήσουνε μαζί με το υπόλοιπο σύνολο. Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα και εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό να βρισκόμαστε εκεί που ήμασταν μέχρι πέρυσι. Λίγο αφύσικο να είμαστε στη Β’ αλλά θα το ξεπεράσουμε. Πιστεύω ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας. Στόχος μας είναι η άνοδος.

Για το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα απάντησε: «Πρέπει να ξεκινήσει, ασχέτως αν θα έχουμε τηλεοπτική κάλυψη ή όχι. Η προετοιμασία πλησιάζει τους 3 μήνες. Κακό κάνουμε στις ομάδες μας όσο συνεχίζουμε την αποχή κι αυτή είναι θέση δική μας και κάποιων ακόμα ομάδων. Δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για τα τηλεοπτικά. Θα υπάρξει μία συνάντηση ίσως αύριο. Ελπίζουμε να γίνει ό,τι και με τη Super League 1, έστω και στο παρά πέντε.

Για την αποχώρηση του κ. Νιαρχάκου που φημολογείται ότι μπορεί να πάει στον Άρη: «Δεν απομακρύνθηκε από την ομάδα, αλλά ήταν προσωπική του απόφαση. Ίσως να τον κούρασε η πάροδος των ετών, δεν ξέρουμε τον λόγο, αλλά σεβαστήκαμε την απόφασή του και ανοίγουμε μια νέα σελίδα με τον Ντάσιο. Θέλαμε ένα άτομο από την πόλη, μας δόθηκε η ευκαιρία να συμφωνήσουμε με τον Γιώργο και δεν μας πήρε πάνω από 10 λεπτά. Θέλει και τη βοήθεια όλων μας για λίγο διάστημα και πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή».

Για το αν είμαστε σοφότεροι, όπως είχε πει στο παρελθόν για υποβιβασμό της ομάδας: «Τα λάθη τα πληρώσαμε πολύ ακριβά και φαίνεται αυτό».

Για το αν θα καταφέρει να πετύχει την άνοδο: «Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν είναι ένα σκαλοπάτι πιο μπροστά, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις και τι εκπλήξεις μπορεί να προκύψουν. Μας ενδιαφέρει μόνο η 1η θέση στο πρωτάθλημα».

Για τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και το νέο γήπεδο: «Προχωράει, αλλά δεν θα ανακοινώσουμε αν δεν πέσουν υπογραφές. Λίγη υπομονή και θα σας κάνει έκπληξη αυτό που θα δείτε. Είναι ένα συνδυασμός πολλών πραγμάτων αυτή η επένδυση».

Για την αδειοδότηση από την ΕΕΑ που θα συζητηθεί η υπόθεση αύριο: «Αύριο όλα θα είναι τακτοποιημένα. Είχαμε πρόβλημα με την προηγούμενη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ που δεν μπορούσε να μας δώσει ένα χαρτί, αλλά θα είμαστε εντάξει για αύριο».