Ο Γιώργος Ντάσιος είναι ο άνθρωπος “κλειδί” πλέον στα αποδυτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού από τα δικά του χέρια θα λύνονται πολλά θέματα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψή του, ευχαριστώντας παράλληλα τον απελθόντα από τη θέση αυτή, Δ. Νιαρχάκο.

Ο Γιώργος Ντάσιος δεν είναι απλά ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής με ιστορία στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αποτέλεσε μία από τις σημαίες της ομάδας, η οποία επιστρέφει στον ιστό της. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 2001 ως το καλοκαίρι του 2015 στον ΠΑΣ και εν συνεχεία έπαιξε σε ομάδες όπως Ολυμπιακός Βόλου, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή.

Αναλυτικά:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Ντάσιο.

Ο Ντάσιος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 4 χρόνια σε διαφορετικό ρόλο αυτή τη φορά, αυτόν του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκου, για προσωπικούς λόγους.

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

Παράλληλα η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα θέλει να ευχηθεί στον κ.Νιαρχάκο κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, πάντα με υγεία και πάντα έχοντας τις αναμνήσεις των ιστορικών στιγμών που ζήσαμε μαζί τα τελευταία 9.5 χρόνια.