ΠΕΑΚΙ: “Άγγιζε τα όρια του παράνομου η πίεση με κάθε μέσο προς...

ΠΕΑΚΙ: “Άγγιζε τα όρια του παράνομου η πίεση με κάθε μέσο προς τον ΠΑΣ Γιάννινα”

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ κατά της απελθούσας και ιδιαίτερα μέλους της, το οποίο δεν κατονομάζει, καθώς με την επιμονή της σε μη ρύθμιση της οφειλής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα την οδηγούσε σε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με συνέπειες και για την πόλη και για το ΠΕΑΚΙ!

Η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ τονίζει ότι η πίεση που ασκήθηκε άγγιξε ακόμα και τα όρια του παράνομου, ενώ διευκρινίζει ότι η οφειλή αναγνωρίστηκε από την ΠΑΕ και διακανονίστηκε.

Αναλυτικά:

Το νέο Δ.Σ. του Π.Ε.Α.Κ.Ι. , έχοντας μόλις από τις 23/9/2019, αναλάβει καθήκοντα, σύμφωνα με το 772/2019 ΦΕΚ, φρόντισε άμεσα για τη διεκπεραίωση του έκτακτου ζητήματος της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, καθώς εκκρεμούσε η εκδίκαση ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, της από 6/06/2019 αίτησης της τότε διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, λόγω οφειλών.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. που έλαβε χώρα στα γραφεία μας, μετά από πολύωρες συζητήσεις τόσο του προέδρου του Δ.Σ. κου Παντελή Κολόκα με τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Γιώργο Χριστοβασίλη αλλά και του αντιπροέδρου μας και δικηγόρου κου Χάρη Λαζάνη με τη νομική σύμβουλο της Π.Α.Ε. κα Χρύσας Σεβαστοπούλου, η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ , υπέγραψε μέσω του νόμιμου εκπροσώπου της και προέδρου της κου Χριστοβασίλη, διακανονισμό της οφειλής και παράλληλα αναγνώριση του χρέους της, όπως αυτό αποτυπωνόταν στην από 6/06/2019 αίτηση της τότε διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ.Ι για κατάπτωση της εγγυητικής της.

Με γνώμονα το γεγονός, ότι η τυχόν επιμονή μας για μη διακανονισμό της οφειλής, θα σήμαινε την μη συμμετοχή της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1996 στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τις όποιες συνέπειες θα είχε αυτό τόσο στην Π.Α.Ε. όσο και στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. ,αλλά και στη πόλη μας εν γένει, ενημερώσαμε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τον παραπάνω διακανονισμό και για την μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμου χρέους, αλλά και την επιθυμίας μας, να μην γίνει κατάπτωση της εγγυητικής της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Η νέα διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ.Ι., ενημερώνει ότι επιθυμία της είναι να επικεντρωθεί στο πολύ δύσκολο έργο που της ανατέθηκε και δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε καμία περίπτωση σε κακεντρεχείς δημοσιεύσεις από μέλος της απελθούσας Ε.Δ που προτάσσει πάντα την κομματική του αναφορά, σε μέσα μαζικής δικτύωσης και τα οποία θίγουν την τιμή και υπόληψη των μελών της νέας διοίκησης.

Στο θέμα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ η πίεση με κάθε μέσο, (το οποίο άγγιζε και τα όρια του παρανόμου) αναζητώντας την εύκολη λύση, αυτή της διάλυσης του ιστορικού σωματείου της πόλης, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.

Ιωάννινα, 26/09/2019

Ο πρόεδρος της Ε.Δ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΛΟΚΑΣ