Μετά το τέλος του ματς ο κ. Γιαννίκης δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα αν ήταν κερδισμένος βαθμός ή χαμένοι 2 βαθμοί στην Πάτρα, αφού το δοκάρι της Παναχαϊκής στο 88′ θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα. Πάντως αν μία ομάδα είχε τις ευκαιρίες αυτή ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

«Δεν βρήκαμε ρυθμό στην αρχή λόγω των πολλών διακοπών και τραυματισμών που υπήρχαν στο ματς στην αρχή και έπρεπε να δεχτούμε το γκολ, ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία που μας έκανε η Παναχαϊκή, για να μπούμε στον ρυθμό. Μέχρι την αποβολή συν 10 λεπτά ακόμα ήμασταν καλοί, είχαμε κατοχή μπάλας, κοντρολάραμε την μπάλα και τον χώρο, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπήκε εύκολα κάποιο γκολ. Λέο, Τόλης είχαν δοκάρια και είχαμε και κλασικές ευκαιρίες με Λέο, Παμλίδη, Νικολιά και Κρίζμαν. Αλλάξαμε σχηματισμό και παίξαμε 4-3-2 μετά την αποβολή και 4-4-1 και ίσως ήταν δύσκολα τα πράγματα για πρεμιέρα και με τόση ζέστη για να γυρίσουμε τελικά το αποτέλεσμα.

Αν στα στρατηγικά σημεία του παιχνιδιού δεν προηγηθείς και δεν βάζεις γκολ τα ματς θα είναι δύσκολα. Τελικά είμαστε ευχαριστημένοι από την ισοπαλία, αν λάβουμε υπόψη μας το δοκάρι που είχε στο τέλος η Παναχαϊκή. Αν είχαμε κάποια καλά τελειώματα και μπαίναμε μπροστά στο σκορ και με 10 παίκτες θα κερδίζαμε».

Για την ντουζίνα ευκαιρίες που χάθηκαν: «Όχι απλά η ομάδα σήμερα δεν είχε επιθετικά το ένστικτο του killer γιατί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το καλό είναι ότι βγήκαν ευκαιρίες και η ομάδα ήταν δημιουργική και μας βγήκαν και πράγματα της προπόνησης . Δεν υπήρχε ο ρυθμός 100% από την αρχή γιατί είναι και πρεμιέρα, αλλά για πρώτο παιχνίδι είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και είναι σημαντικό ότι αλλάξαμε πνεύμα και τρόπο παιχνιδιού μετά το 26’».

Για το άγχος της πρεμιέρας: «Υπήρχε σιγουριά για τη δουλειά μας, βλέπουμε τα παιδιά στην προπόνηση, ήμασταν αισιόδοξοι, είχαμε αυτοπεποίθηση από το 26′ ως την αποβολή».

Για το αν πήρε ή έχασε βαθμούς ο ΠΑΣ και πως είδε την Παναχαϊκή: «Είναι μια ιστορική ομάδα η Παναχαϊκή, αλλά η καρδιά χτυπάει σε δύο μεριές. Χάσαμε 2 βαθμούς γιατί μπορούσαμε να βάλουμε 3-4 γκολ, αλλά δεν τα βάλαμε. Βλέπω όμως και την τελευταία ευκαιρία στο ματς στο 88′ και με βαριά καρδιά μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, αλλά έχω μια πίκρα γιατί μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς».

Μπουκουβάλας: «Πολλές ευκαιρίες – Δείξαμε χαρακτήρα»

«Καλή σεζόν. Υγεία σε όλους χωρίς τραυματισμούς. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι, αλλά βρήκαμε ρυθμό μετά το γκολ της Παναχαϊκής, το οποίο μπαίνει σπάνια. Μας έβαλε πιο ζεστά στο παιχνίδι αυτό το γκολ και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα και δεν θυμάμαι άλλη κλασική της Παναχαϊκής πλην του τέλους. Όταν μείναμε με10 δείξαμε χαρακτήρα και δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε, την επόμενη φορά να τους κάνουμε να γυρίσουν πιο χαρούμενοι».

Για το τι βλέπει να έχει αλλάξει στον ΠΑΣ: «Έχει δύο σκέλη η ερώτηση, αγωνιστικά έχουμε δημιουργικότητα, κάνουμε το δύσκολο κομμάτι. Τα γκολ θα έρθουν, θέλουν υπομονή, όλοι να στηρίξουν την ομάδα. Έχουμε νοοτροπία και πνεύμα νικητή, γιατί δεν πάμε για έναν απλό στόχο, αλλά να πρωταγωνιστήσουμε».