Ρόλο… μεσολαβητή κλήθηκε να παίξει ο Λευτέρης Αυγενάκης στη διαφωνία που έχει προκύψει ανάμεσα στη Σούπερ Λιγκα 2 και την ΕΡΤ, για τα τηλεοπτικά.
Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης απαιτεί ψαλίδι 60% κάτι που δεν δέχεται με τίποτα η Ένωση Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Όπως προέκυψε από τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα (30/9), ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκ 1 και 2, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ, θα πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, για να βρεθεί η χρυσή τομή, Ρόλο… μεσολαβητή κλήθηκε να παίξει ο Λευτέρης Αυγενάκης στη διαφωνία που έχει προκύψει ανάμεσα στη Σούπερ Λιγκα 2 και την ΕΡΤ, για τα τηλεοπτικά.για την οποία ο Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε αισιόδοξος αλλά αναρμόδιος για να πάρει οποιαδήποτε απόφαση.
«Να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την γρήγορη ανταπόκριση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ανοίξαμε την ατζέντα του ποδοσφαίρου που απασχολεί γενικά τη νεοσύστατη κατηγορία της Σούπερ Λιγκ 2, εκφράσαμε τις απόψεις μας στον υφυπουργό. Πάντα είχε γρήγορα αντανακλαστικά, μας άκουσε, θεωρώ ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει στο κομμάτι αυτό, ανταλλάξαμε απόψεις και με την παρέμβαση τη δική του θα γίνει άμεσα μια συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα και θεωρώ ότι και από τις δύο πλευρές, θα βρεθεί μια λύση για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μην έχουμε βήματα περαιτέρω» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Α2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά
Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.