Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε στο απόλυτο το καθήκον του στο κύπελλο με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο και χάρη σε μια σοβαρή εμφάνιση πέρασε στην επόμενη φάση. Ο κ. Γιαννίκης στις δηλώσεις του είπε ότι ο στόχος επετεύχθη χάρη στη σοβαρότητα των παικτών του.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βαζάκας έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΣ Γιάννινα, λέγοντας ότι πέρασε άξια και δίκαια, δείχνοντας τη διαφορά κατηγοριών που χώριζε τις ομάδες.

«Γνωρίζαμε ότι ο Ασπρόπυργος είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και το είχαμε δει στο σκάουτινγκ που κάναμε με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήμασταν σοβαροί στο παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο 5λεπτο είχαμε λίγο πρόβλημα με κάποιες μεγάλες μπάλες και την υπεραριθμία που έκανε στα ‘φτερά’ ο Ασπρόπυργος. Στη συνέχεια όμως είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και του χώρου και πετύχαμε δύο όμορφα τέρματα. Στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και το καταφέραμε με μια σοβαρή εμφάνιση.

Εύχομαι στον Ασπρόπυργο ό,τι καλύτερο για τη σεζόν και υγεία για όλους».

Γιώργος Βαζάκας

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Ασπρόπυργο με μια ιστορική ομάδα, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρυσι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στην Α’ Εθνική, ο Ασπρόπυργος στη Γ’ Εθνική και μας χωρίζανε δύο κατηγορίες. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά πέσαμε πάνω σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος κέρδισε άξια και πέρασε δίκαια. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Εμάς στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, εκεί θα στραφούμε και σκεφτόμαστε από τώρα το επόμενο παιχνίδι.

Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Γιαννίκη και στον ΠΑΣ που έχει τέτοια παράδοση και ιστορία εύχομαι να επανέλθει γρήγορα στην Α’ Εθνική».

Οι απομαγνητοφωνημένες δηλώσεις των παικτών θα ανέβουν σε άλλο ρεπορτάζ. Δείτε το βίντεο