Απογευματινή προπόνηση έκαναν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη επιστρέφοντας από διήμερο ρεπό, αν και ορισμένοι δούλεψαν ατομικά και την Δευτέρα, ακολουθώντας ειδικό ασκησιολόγιο ή ελεύθερο πρόγραμμα, αλλά βασισμένα σε συγκεκριμένη επιβάρυνση που έπρεπε να έχουν.

Αυτό το «σταμάτα – ξεκίνα» σίγουρα έχει βάλει υψηλό βαθμό δυσκολίας στο τεχνικό τιμ και ειδικά στον κ. Ντουρουντό που δεν μπορεί να δουλέψει με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής στη δράση. Παρ’ όλα αυτά προσαρμόζεται κι εκείνος, όπως και όλοι, στα δεδομένα της κατηγορίας. Άλλωστε η επιβίωση των ομάδων εξαρτάται αποκλειστικά από τα χρήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αυτό δεν αφορά μόνο τη Super League 2, αλλά και την Α’ κατηγορία.

Το πρόγραμμα της προπόνησης σήμερα είχε ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής μετά την προθέρμανση και στη συνέχεια παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Για το τελείωμα η ομάδα είχε οικογενειακό διπλό.

Σε κανονικό ρυθμό μπήκε από σήμερα ο Ξύδας και πλέον ο κ. Γιαννίκης θα έχει μία ακόμα λύση στα εξτρέμ για να μπορεί να προσαρμόσει τα πλάνα του όπως θέλει. Έτσι οι μοναδικοί απόντες είναι οι Ελευθεριάδης και Σεργκελασβίλι.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα του ΠΑΣ την Τετάρτη το πρωί στις 10 στο ΠΕΑΚΙ.