Μόνο τα πρώτα 15 λεπτά ικανοποίησαν κάπως τον κ. Γιαννίκη, αλλά από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να βρει συνοχή μία ενδεκάδα που δεν έχει παίξει πολλές φορές μαζί. Αυτό που τόνισε όμως ο κόουτς των Ηπειρωτών ήταν ότι δόθηκε χρόνος σε όλα τα παιδιά.

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Βόκολος σχολίασε ότι η ομάδα του κάνει βήματα προόδου εκμεταλλευόμενη τη διακοπή του πρωταθλήματος, αν και είναι άσχημο για όλες τις ομάδες το γεγονός ότι συνεχίζει να μην υπάρχει επίσημη δράση. Επίσης ανέφερε ότι έχουν διευθετηθεί οικονομικά ζητήματα και πέραν του -3 δεν υπάρχει άλλη αφαίρεση βαθμών.

«Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε ορεξάτα στο πρώτο 15λεπτο, είχαμε 3 κόρνερ, 4-5 κάθετες στην περιοχή που δεν αξιοποιήθηκαν και 1-2 καλές ευκαιρίες. Μετά κόπηκε κάπως ο ρυθμός, υπάρχει μία ψυχική κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις και μην ξεχνάμε ότι αυτή η ενδεκάδα δεν είχε τη συνοχή που θα έπρεπε. Το σημαντικό είναι να πάρουν όλοι οι παίκτες συμμετοχή για να έχουν όλοι ρυθμό.

Συμπεράσματα δεν βγαίνουν, αλλά ξέρουμε πως θέλουμε να παίξουμε και ο σκοπός είναι να αποκτήσουν όλοι ρυθμό και να έχουν λεπτά συμμετοχής».

Για το ότι παίζει περισσότερο 4-4-2 η ομάδα, παρά 4-2-3-1 όπως στα πρώτα φιλικά: «Ο,τι σύστημα και να παίξουμε σε ροή αλλάζει αυτό το πράγμα, γίνεται 4-2-3-1 και τα φορ μας δεν είναι στατικά και παράλληλα τοποθετημένα, αλλά έχουν πολλές αλλαγές θέσεων. Σε ροή γίνεται και 4-3-3 το σύστημά μας».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των δύο προπονητών