Την Πέμπτη θα πάει προς συζήτηση το θέμα των τηλεοπτικών της Super League 2, αφού ολοκληρωθούν και κάποιες ακόμα διαβουλεύσεις με την ΕΡΤ και την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέραμε και σε άλλο ρεπορτάζ, υπάρχει η πιθανότητα να αναλάβει η ΕΡΤ την τηλεοπτική παραγωγή, αλλά να μείνει αμετακίνητη στο 50% μείωση.

Πάντως το γεγονός ότι οι αποφάσεις πάνε για Πέμπτη, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουμε ούτε το προσεχές Σαββατοκύριακο πρωτάθλημα και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ξεκινήσει το διάστημα 26-27 Οκτωβρίου.

Θα αποφασιστεί επίσης αν το πρωτάθλημα μπορεί να συνεχιστεί από τη 2η αγωνιστική ή αν οι αγωνιστικές που ήδη χάθηκαν και θα χαθούν θα μπουν εμβόλιμες, που είναι και το πιο λογικό, αφού προβλέπεται και στον ΚΑΠ οι αγωνιστικές που χάνονται στον α’ γύρο να μπαίνουν εμβόλιμες.

Αναλυτικά:

Σας γνωρίζουμε πως την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της  Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  Super League 2, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Ενημέρωση σχετικά με τηλεοπτικά, πρωταθλήματος 2019-2020
  2. Ενημέρωση για τις κατατεθειμένες προσφορές των εταιρειών τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων,  πρωταθλήματος  2019-2020
  3. Διάφορα Θέματα