Κανονικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 2 από το επόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/10), αφού οι ομάδες αποφάσισαν να αποδεχτούν την πρόταση των 6,075 εκ. της ΕΡΤ. Διαφώνησε ο Απόλλωνας Σμύρνης που θα μείνει εκτός κεντρικής διαχείρισης πιστεύοντας ότι η δική του συμφωνία με την ΕΡΤ από πέρυσι, δεν μπορεί να αλλάξει και θα πρέπει να πάρει 1,5 εκ. ευρώ. Βέβαια οι πιθανότητες να το πάρει είναι μηδαμινές, διότι τότε θα πρέπει να διεκδικήσουν ανάλογα ποσά και οι ομάδες της Super League 1, αλλά και ο ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό.

Αυτό που αναμένεται να ζητήσουν ως τελευταία αντιπρόταση οι ομάδες από την ΕΡΤ είναι να διατηρήσει ακέραιο το ποσό των 6 εκ. που προσφέρει χωρίς την αναλογική μείωση για τον Απόλλωνα, με την τελική μοιρασιά να ευνοεί Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα που θα πάρουν κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους. Άλλωστε θα είναι αδιανόητο να γίνει μοιρασιά των 6 εκ. δίχως να ληφθούν υπόψη εμπορικότητα, υποδομές κτλ.

Με βάση τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν λοιπόν, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει περίπου 750 με 800 χιλιάδες, μείωση δηλαδή 50% από το προσύμφωνο και θα περιμένει να δει τις εξελίξεις με τον Απόλλωνα και αν θα δεχτεί η ΕΡΤ να μοιραστεί διά του 11 το ποσοστό του.

Τέλος, αποφασίστηκε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική, καθώς οι ομάδες ήταν σε απεργία και όχι σε διακοπή πρωταθλήματος.

Τον ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσώπησε στο Δ.Σ. ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, μιας και ο πρόεδρος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.