image description

Ο κ. Γιαννίκης έμεινε ικανοποιημένος από ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι και ειδικά από την προσπάθεια που έγινε από το 15’ ως το 60’.

«Ελπίζουμε και χαιρόμαστε που ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα. Το ενδέκατο φιλικό μας ήταν νικηφόρο, από το 15’ ως το 60’ είμαι ικανοποιημένος, φτάναμε πολλές φορές στο τελευταίο 1/3, είχαμε την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο του χώρου και είμαι γενικά ευχαριστημένος».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Τον είδαμε στο κύπελλο, έχουμε τις αναλύσεις από τα ματς που έχει παίξει. Ξέρουμε τι συστήματα έχει παίξει, αλλάζει συστήματα, θα είμαστε προετοιμασμένοι και το δείχνουμε και στα φιλικά».

Για τις διαφορές που είδε από το πρώτο φιλικό με τον Καραϊσκάκη πριν 1,5 μήνα: «Η ομοιότητα είναι το σκορ. Στο πρώτο κερδίσαμε με ανατροπή, σήμερα φτάσαμε εύκολα στο 2-0 ως το 60. Είχαμε πιο μεγάλο έλεγχο παιχνιδιού, η εικόνα άλλαξε και ήμασταν πιο πειστικοί. Πιστεύω ότι βελτιωθήκαμε, ότι η δουλειά 1,5 μήνα από τότε φάνηκε, ότι έχουμε ροή και οι παίκτες ξέρουν τι θέλουμε να παίξουμε».

Για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν εν όψει Λεβαδειακού: «Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης, φαίνεται και στα φιλικά. Αλλάζουμε κάποια πράγματα που θέλουν χρόνο και υπομονή. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, μας τρενάρουν σε κάποια πράγματα λόγω της μεγάλης προετοιμασίας, αλλά είχαμε καλή εξέλιξη και χαιρόμαστε που τελειώνει η προετοιμασία για να τα δείξουμε και σε επίσημα παιχνίδια».

Δείτε τις δηλώσεις Γιαννίκη και Χαραλαμπίδη