image description

Χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης ξεκινάει σιγά-σιγά ο Σεγκελασβίλι, που ξεπερνάει τον τραυματισμό τους στους χιαστούς και αρχίζει πλέον να μετρά τον χρόνο αντίστροφα για τη στιγμή που θα είναι έτοιμος να μπει σε αγώνα. Βέβαια η στιγμή αυτή αργεί πολύ ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει με το ξεκίνημα το 2020.

Ο έτερος τραυματίας της ομάδας που είναι 1,5 μήνα έξω, ο Ελευθεριάδης, έχει βγάλει τον γύψο και έχει ειδική μπότα. Κατά τις αρχές Δεκεμβρίου κι αυτός υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει.

Τέλος, ατομικό έκανε ο Κρίζμαν, ενώ ο Ράντοβατς θα χρειαστεί περίπου 10-15 μέρες για να είναι έτοιμος να επιστρέψει από το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό με την Κασσιόπη.

Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα σήμερα Κυριακή είχε λειτουργική προθέρμανση, ενώ στη συνέχεια είχαν ασκήσεις ταχυδύναμης, passing game και για το τελείωμα διπλό παιχνίδι με αμυντική τακτική.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα, την Τρίτη στις 17.00, στο ΠΕΑΚΙ, μετά το αυριανό ρεπό. Από Τρίτη θα ξεκινήσει πλέον η προετοιμασία για Λεβαδειακό με μεγαλύτερη ένταση, αφού ξεκινάει και το πρωτάθλημα.