image description

Τέσσερις αγωνιστικές προσπαθούσε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας κατηγορίας, και την πέμπτη “ξέσπασε” ο Α.Ο. Ανατολής που έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη με 4-0 στο δημοτικό γήπεδο του Αντιρρίου επί του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Η Ανατολή έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε με το «καλησπέρα» ότι ήταν αποφασισμένη να αλλάξει τη μοίρα της στην κατηγορία μετά τις 4 πρώτες ήττες. Στο 14’ ο Εμβραΐζογλου ύστερα από ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκορ και στο 28’ ο Νάσιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ναυπακτιακός προσπάθησε να ρισκάρει στην επανάληψη για να ξαναμπεί στο ματς, αλλά στο 63′ μπήκε «φρένο» στις όποιες βλέψεις για ανατροπή, αφού ο Τσουμάνης έκανε το 0-3 με τη βοήθεια και της τύχης, αφού η μπάλα κόντραρε στον Θωμόπουλο. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 69′ ο Χριστακόπουλος σε τετ-α-τετ πλάσαρε και έκανε το 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ναυπακτιακός Αστέρας: Πετσίνης, Καζανάς, Καλαμπόκας (49’Φατίγκα), Πεκέζ, Θωμόπουλος, Τσεκούρας (58’Θεοχάρης), Καραγιάννης, Γιαννόπουλος (36’Αντωνόπουλος), Τσότρας(65’Μαγκανάκης), Κονιδάς, Σταθόπουλος.

Ανατολή: Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Τζίμας, Μαλλάτος, Σκανδάλης (85′ Γεωργιάδης), Εμβραΐζογλου (70’ Πολυχρόνης ), Χριστακόπουλος, Τσουμάνης, Φωλίνας (79’ Γρηγοριάδης).

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

4ος όμιλος

Αστέρας Ιτέας-Θιναλιακός 0-0
ΑΕ Μεσολογγίου-ΑΕ Λευκίμμης 0-0
Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΟ Ανατολής 0-4
Σούλι Παραμυθιάς-Μακεδονικός Φούφα 0-0
Τηλυκράτης Λευκάδας-ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου 0-1
ΠΑΣ Πρέβεζα-ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 0-0
Αναγέννηση Άρτας-Απόλλων Ευπαλίου 3-1