Νέος προπονητής βρίσκεται από σήμερα στον πάγκο του Λεβαδειακού, είναι ο Σωτήρης Αντωνίου που δεν έμεινε για πολλές μέρες χωρίς ομάδα, αφού πρόσφατα αποχώρησε από τη Λαμία. Μάλιστα ο Λεβαδειακός μας πληροφορεί ότι το προσωνύμιό του είναι “ψυχάκιας”!

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ΣΩΤΗΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Συνεργάτης του κ. Αντωνίου θα είναι ο Γιάννης Προβίδας.

Συνομήλικοι, συνοδοιπόροι και …κοντοχωριανοί ο Σωτήρης Αντωνίου και ο Γιάννης Προβίδας, που αναλαμβάνουν την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας του Λεβαδειακού.
Ο Αντωνίου γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1975 στη Λάρισα και ο Προβίδας δυο μήνες αργότερα (19 Νοεμβρίου 1975) στην Ελασσώνα.
Ο Εορδαϊκός, το 2008, ήταν η αφετηρία της προπονητικής καριέρας του Σωτήρη Αντωνίου. Ακολούθησαν Καλλονή, Πανηλειακός, Κόρινθος, Παναχαϊκή, Δωτιέας Αγιάς, Παναργειακός, Σπάρτη, Τρίκαλα, Λάρισα και Λαμία.
Στα 44 του “μετράει” ήδη τέσσερις ανόδους: δύο συνεχόμενες με την Καλλονή και από μία με τη Σπάρτη και την Παναχαϊκή.
Το προσωνύμιο του νέου προπονητή της ομάδας μας είναι “ψυχάκιας” λόγω του πάθους με το οποίο κοουτσάρει. Όντας θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου, δηλώνει θαυμαστής του Αργεντινού Μαρσέλο Μπιέλσα – “El Loco”, ο τρελός.
Στα πρόσφατα χρόνια της Σούπερ Λιγκ, ο Αντωνίου συνεργάστηκε με τον Γιάννη Προβίδα (μια ασταμάτητη τερματομηχανή όταν έπαιζε μπάλα) τόσο στη Λάρισα όσο και στη Λαμία.