Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής της Βέροιας, Σάκης Θεοδοσιάδης, από την εικόνα της ομάδας του και την εικόνα πολλών αναπληρωματικών που έπαιξαν, καθώς τακτικά στάθηκαν πολύ καλά όπως και οι βασικοί.

«Ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε καλή και ποιοτική ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια για τη συνολική παρουσία των παιδιών. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ στο πρωτάθλημα. Βάζουμε άνω τελεία σήμερα και σε ένα μήνα ακολουθεί το επαναληπτικό παιχνίδι. Χάσαμε 1-0, αλλά θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί όταν έρθει η ώρα. Κρατάμε τα οφέλη από τη σημερινή μας παρουσία. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία ως ομάδα, αν ήμασταν τυχεροί θα είχαμε κι ένα διαφορετικό το σκορ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με ορμή στο β’ ημίχρονο και μας επηρέασε και η αποβολή, αλλά πάλι είχαμε φάσεις να ισοφαρίσουμε, όπως φάση είχε και ο ΠΑΣ με το δοκάρι.

Βάζουμε άνω τελεία, κοιτάμε και πάλι το πρωτάθλημα και το ματς με το Αιγάλεω, όπου για μας είναι μονόδρομος η νίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα και τον περιμένουμε σε 1 μήνα στη Βέροια».

Για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του, καθώς έδειξε εξαιρετική εικόνα όλο αυτό το διάστημα: «Οι παίκτες κυρίως και φυσικά τα καλά αποδυτήρια. Δουλεύουμε καθημερινά. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα η Football League. Καλή ομάδα και ο ΠΑΣ με εξαιρετικές μονάδες και φάνηκε αυτό σήμερα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Αλλάξαμε όλη την ενδεκάδα και είναι σημαντικό για ‘μενα, γιατί τακτικά έπαιξαν ίδια με αυτούς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα».