Ούτε σήμερα προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Κρίζμαν και Ράντοβατς. Ο πρώτος συνέχισε το ατομικό του στο γήπεδο και ο δεύτερος την αποθεραπεία του. Αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ-άουτ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Εργοτέλη (17:00). Ο Κρίζμαν θα μπει από την επόμενη εβδομάδα με τους υπόλοιπους, αφού η τελευταία μαγνητική που έκανε έδειξε ότι πάει καλύτερα. Ο Ράντοβατς που είχε βαρύ διάστρεμμα θα χρειαστεί φυσιοθεραπείες για ένα 10ημερο ακόμα.

Από τη σημερινή προπόνηση έλειπαν και οι Κάστρο – Χουτεσιώτης που είχαν χτυπήσει την Τρίτη σε φάσεις του παιχνιδιού με τη Βέροια. Παρά την απουσία τους, όμως, εκτιμάται ότι οι δύο αυτοί παίκτες μπορούν να είναι έτοιμοι για την αποστολή ως την Δευτέρα.

Φυσικά στους απόντες υπολογίζονται και οι Σεγκελασβίλι και Ελευθεριάδης, που θα αργήσουν ακόμα να μπουν σε αγωνιστική δράση. Ο πρώτος μετά τα Χριστούγεννα, ο δεύτερος σύντομα θα ξεκινήσει και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, όσοι αγωνίστηκαν με τη Βέροια έκαναν πιο σύντομο πρόγραμμα με τον κ. Ντουρουντό, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κυκλοφορία μπάλας, τελειώματα φάσεων και έπαιξαν διπλό με τη συμμετοχή και κάποιων παιδιών της Κ19 που είναι σε απραξία ακόμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ