image description

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, και γι’ αυτό και τα γλυκά σήμερα στα αποδυτήρια για το κέρασμα των παικτών, ενώ χρόνια πολλά ευχήθηκαν και οι δημοσιογράφοι της ομάδας στον κόουτς, καθώς δόθηκε η καθιερωμένη πριν τα ματς συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς:

Για το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος στο «Ζωσιμάδες» το οποίο δίνεται μήνα Νοέμβριο έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα: «Για μας δεν είναι κάποια ιδιαιτερότητα, γιατί έχουμε παίξει πολλά φιλικά στο γήπεδό μας και παίξαμε και για το κύπελλο. Η ιδιαιτερότητα έχει να κάνει με το ότι είναι παιχνίδι πρωταθλήματος κι αυτό δείχνει ότι επιτέλους μπαίνουμε σε ροή. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά ο Εργοτέλης δεν είναι μία εύκολη ομάδα, παρότι δεν έχει βαθμούς ακόμα στο πρωτάθλημα. Έχασε από Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, θέλει να κάνει build up, προσπαθεί να σπάσει ποδοσφαιρικά τα πρέσινγκ του αντιπάλου. Θα μπορούσε να είχε νικήσει τον Πλατανιά, αν δεν έχανε μία σημαντική ευκαιρία στο 1-0. Είναι μία ομάδα που σίγουρα δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε, αλλά εμείς μπαίνουμε σε κάθε ματς μέσα για να κερδίσουμε».

Για το αν είχε εικόνα από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Θα έχω εικόνα και από αυτό το παιχνίδι, αλλά έπαιξαν με 8 αλλαγές. Ξεκούρασαν κάποιους παίκτες με ροτέισον, οι οποίοι πιστεύω θα είναι διαθέσιμοι την Δευτέρα και θα επιστρέψουν».

Για τις απουσίες: «Έχουμε τρεις παίκτες που κάνουν ατομικό πρόγραμμα, οι Κρίζμαν, Ράντοβατς και Κάστρο και λείπουν οι Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης. Έχουμε ένα ερωτηματικό να δούμε αν θα είναι υγιείς μέχρι την Δευτέρα οι Κάστρο και Κρίζμαν. Ο Ξύδας γύρισε από τον τραυματισμό του. Έχουμε άλλες δύο προπονήσεις και θα δούμε».

Για τις ομάδες που πιστεύει ότι θα ξεχωρίσουν βαθμολογικά: «Ακόμα είναι νωρίς. Να παίξουμε το μισό πρωτάθλημα για να ξεκαθαρίσει και το τοπίο. Για παράδειγμα τώρα είναι μπροστά ο Καραϊσκάκης. Θα δούμε μετά από καμιά 10αριά παιχνίδια ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω και ποιες θα παλέψουν για την παραμονή. Υπάρχουν ομάδες που έχουν προσδοκίες, αλλά θα υπάρξουν και ομάδες που δεν τις υπολογίζει κανένας και μπορεί να αποτελέσουν την έκπληξη».