Ο Γιάννης Ταουσιάνης επέστρεψε ως αντίπαλος του ΠΑΣ και δυστυχώς τον πίκρανε με τους βαθμούς που “έκοψε” από τον ΠΑΣ, μετά από ένα ωραίο παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό και πολλές φάσεις. Ο τεχνικός του Εργοτέλη δήλωσε ότι μετά τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα, η ομάδα του είχε ανάγκη οπωσδήποτε έστω και τον βαθμό.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω ότι χάρηκα πολύ που γύρισα στην πόλη των Ιωαννίνων που έζησα 2,5 πολύ ωραία χρόνια, εδώ γεννήθηκε και το παιδί μου και σήμερα είδα πολλά πρόσωπα στην οικογένεια του ΠΑΣ που υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ μας.

Αγωνιστικά τώρα, είναι σημαντικό και θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Το είχαμε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα, γιατί δεν είχαμε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα (σ.σ. 2 ήττες). Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες είχαν καλή διάθεση για ποδόσφαιρο, εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, μετά πήρε τα ηνία ο ΠΑΣ, φόρτωσε τον άξονα και μας δημιούργησε πρόβλημα εκεί. Κλείσαμε όμως με το υπέρ μας σκορ το ημίχρονο.

Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα αμυντικά, αλλά δεχτήκαμε την ισοφάριση, είχαμε καλή αντίδραση και πήραμε αμέσως και πάλι το προβάδισμα, αλλά μετά το 2-2 ο ΠΑΣ μας πίεσε πάρα πολύ και έχασε ευκαιρίες να γυρίσει το παιχνίδι. Μας πίεσε στην εστία μας και εμείς δεν βγάλαμε εκεί κάποιο επιθετικό τρανζίσιον.

Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας. Είδα όμως και μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ».

Για το αν ήταν ένα καλό ποιοτικά ματς: «Είχε τέσσερα γκολ, είχε ρυθμό και όποιος το είδε πέρασε ένα καλό δίωρο».

Για το αν μπορεί να συγκρίνει Απόλλωνα και ΠΑΣ, τις οποίες αντιμετώπισε ο Εργοτέλης: «Μιλάμε για δύο καλές ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μου άρεσε το γρήγορο ποδόσφαιρο του ΠΑΣ».

Δείτε τα βίντεο των δηλώσεων