Δύο επιστροφές για τον Αργύρη Γιαννίκη στη σημερινή προπόνηση, των Κρίζμαν και Ράντοβατς, αλλά και μια ευχάριστη επιστροφή στο γήπεδο, του Λάσα Σεργκελασβίλι, που μετά από 3,5 μήνες από τον τραυματισμό του στον χιαστό, ξεκίνησε από σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Κρίζμαν αναμένεται να είναι μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα, αν βέβαια πιάσει απόδοση όπως αυτή που είχε στα περισσότερα περσινά παιχνίδια, ενώ ο Ράντοβατς θα δώσει κάποιες εναλλακτικές λύσεις.

Μαζί με τον Σεργκελασβίλι ατομικό κάνει και ο Κάστρο και θα φανεί αύριο αν θα είναι σε θέση να μπει στην αποστολή για τον αγώνα της Παρασκευής με τα Χανιά.

Από εκεί και πέρα, σήμερα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Εργοτέλη είχαν αποφόρτιση και αποκατάσταση, ενώ η υπόλοιπη ομάδα είχε στο πρόγραμμα ασκήσεις αντοχής, αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένους χώρους και στο τελείωμα διπλό παιχνίδι επιθετικής τακτικής.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Ζωσιμάδες, στις 15.00 και μετά το τέλος της ο κ. Γιαννίκης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.