Η επικείμενη αναμέτρηση των Χανίων με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Παρασκευή (17:00, ΕΡΤ SPORTS)έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των γηπεδούχων που περιμένουν με ανυπομονησία ένα από τα εμπορικότερα παιχνίδια της σεζόν γι’ αυτούς.

Συνεχή είναι σήμερα και τα καλέσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς τον κόσμο να πάρει από το ένα χέρι το κασκόλ και από την άλλη το εισιτήριό του και να γεμίσει το γήπεδο!

Οι τρεις σημερινές αναρτήσεις αναφέρουν τα εξής:

Η προετοιμασία δεν σταματά ποτέ! Την Παρασκευή θα είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περβόλια στις 17:00 για ενα δυνατό αγώνα! Πάρτε το κασκόλ και το εισιτήριο σας και ελάτε μαζί !

Η ομάδα μας δίνει ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι για τη Super League 2 απέναντι στον ιστορικό ΠΑΣ Γιάννινα. Πάρτε θέση στην κερκίδα και ωθήστε με τη φωνή και το χειροκρότημά σας τα Χανιά μας στο θετικό αποτέλεσμα. Ενας Νομός, Μία Καρδιά, Ενα Ονειρο!

Λίγο έμεινε, πάμε δυνατά!
Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το σπουδαίο παιχνίδι της Παρασκευής (08/11, 17:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται η ομάδα μας. Το πρόγραμμα της Τετάρτης είχε προθέρμανση, ασκήσεις μετάβασης και αμυντική και επιθετική τακτική.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ