image description

Ικανοποιημένος από την εικόνα και την απόδοση των παικτών του ήταν ο κ. Αργύρης Γιαννίκης. Παρότι, όπως είπε και ο κόουτς, η ομάδα του έχει κάνει και πιο ποδοσφαιρικά παιχνίδια, σήμερα το ματς ήταν διαφορετικών απαιτήσεων και το γεγονός ότι το κέρδισε δείχνει πολλά.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει για τη μεγάλη απόδοση σήμερα εδώ πέρα, απέναντι σ’ έναν μαχητικό αντίπαλο. Πιστεύω ότι έχουμε και κάνει πιο ποδοσφαιρικά παιχνίδια στο παρελθόν. Στόχος μας ήταν η νίκη μετά την απώλεια βαθμών με τον Εργοτέλη και υπό συνθήκες σχετικά δύσκολες, γιατί είχαμε το μακρινό ταξίδι και μια μέρα λιγότερη για αποκατάσταση συγκριτικά με τον αντίπαλο. Είμαι όμως ευχαριστημένος.

Στο α’ ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ με τον Λέο και τον Νικολιά. Δεν έγιναν πολλές φάσεις σήμερα, αλλά τις είχαμε με το μέρος μας και κερδίσαμε δίκαια».

Για το αν παραμένει βασικός στόχος η άνοχος, μετά τις δύο απώλειες με Παναχαϊκή και Εργοτέλη:  «Και βέβαια παραμένει βασικός στόχος η άνοδος. Δεν παρατάμε κανένα στόχο με 3-4 παιχνίδια. Έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη. Παρότι προερχόμασταν από απώλεια βαθμών, η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στις δύο ισοπαλίες. Αυτό μας δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Σήμερα το παιχνίδι ήταν άλλων απαιτήσεων, πιο μαχητικό και παρ’ όλα αυτά αντεπεξήλθαμε. Πήραμε μία νίκη που μας φέρνει στη βαθμολογία εκεί που θέλουμε. Συνεχίζουμε».