image description

Για αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα του έκανε λόγο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ενώ είχε παράπονα από τη διαιτησία λέγοντας πως ήταν πέναλτι η φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι σε σπρώξιμο του Μπουκουβάλα.

«Πιστεύω ότι μέχρι την αποβολή του Πουρτουλίδη ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που υπερείχε του αντιπάλου του στους περισσότερους τομείς. Είχαμε καλή οργάνωση άμυνας, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει οργανωμένες επιθέσεις. Παγιδεύσαμε τους αντιπάλους μας και βγήκαμε σε πλεονεκτικές θέσεις για γκολ. Δυστυχώς δεν σκοράραμε. Είναι πολύ άδικο το αποτέλεσμα, αν υπάρχει αδικία στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά που ξεκίνησαν στο ματς σήμερα για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα δικά μας επίπεδα, θα φτάσουμε να πετυχαίνουμε και τέρματα και να συγκεντρώνουμε βαθμούς.

Στείλαμε στην ΚΕΔ τα βίντεο όπου οι διαιτητές μας αδίκησαν κατάφωρα σε προηγούμενα ματς. Η αίσθηση από τα βιώματα 30 και πλέον ετών ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα και σήμερα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την ανατροπή Λουφάκη και αν υπάρχει πέναλτι: «Από το βίντεο δεν φαίνεται, αλλά είναι θέμα λήψης. Προηγείται και είναι έτοιμος να σκοράρει. Εκεί ή λιποθύμησε ή τον έριξε. Υπάρχει σημάδι στον σβέρκο του και εκτιμώ ότι είναι πέναλτι».

Για το γκολ και τι λείπει για να το πετύχει: «Έχω την άποψη ότι η άμυνά μας άρχιζε στην αντίπαλη εστία και ότι οι αντίπαλοι μετά την αποβολή μόνο πλησίασαν στην περιοχή μας. Όταν δημιουργείς φάσεις οι εκτελέσεις είναι το ζητούμενο. Η παραγωγή είναι άλλο θέμα. Στερείται εμπειρίας και εμπιστοσύνης στον εαυτό του ο Λουφάκης που είχε σήμερα τις φάσεις και πέσαν σχεδόν όλες πάνω του. Ήταν πολύ καλός, αλλά είχε φάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Μας λείπει χρόνος και δεν μας περισσεύει εδώ που φτάσαμε».

Οι δηλώσεις Γιαννίκη, Σκόνδρα και Καλαϊτζίδη