image description

Η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα και του IBC συνεχίζονται. Με αφορμή αγώνα νεανίδων που ο ΠΑΣ κέρδισε με τεράστια διαφορά πόντων, λόγω του ότι το IBC έπαιζε με κορασίδες, υπήρξαν διάφορα σχόλια στο fb τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του ΠΑΣ για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τις απαντήσεις των εμπλεκόμενων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα WBC έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα σχόλια που προκάλεσαν την αντίδρασή του, τείνοντας ταυτόχρονα χείρα φιλίας προς τον κ. Ζάραγκα του IBC να συναντηθούν και να λύσουν τις διαφορές τους.

Η πρώτη ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Η απάντηση του IBC

Η νέα ανακοίνωση του ΠΑΣ με τα σχετικά σχόλια του fb

Ανακοίνωση – απάντηση προς τον πρόεδρο του ΙBC κ. Ζάραγκα

Αξιότιμε κε πρόεδρε,

Mου απευθυνθήκατε σε μια επιστολή προσωπική την οποία ταυτόχρονα την κάνατε δημόσια. Καταρχήν σας απαντώ ότι δεν έχει σημασία ποιος είναι υπάλληλος μου στο γραφείο τύπου. Σημασία έχει σε μια επιχείρηση ποιος είναι το αφεντικό και ποιος διοικεί και αυτός παίρνει όλη την ευθύνη. Τι σημασία έχει λοιπόν ποιος είναι στο γραφείο τύπου. Σημασία έχει ότι η ανακοίνωση μας έχει την έγκριση μου. Κατά συνέπεια όπως λένε και στο χωριό μου μην βαράτε το «σαμάρι» γιατί το « γομάρι» είναι το θέμα, δηλαδή εγώ. Ως κάτωθι λοιπόν σας απαντώ σε όλα.

Κάτωθι θα δείτε τις απαράδεκτες κατά την εκτίμηση μου δημοσιεύσεις του προπονητή ποδοσφαίρου Γκαρόζη που χωρίς να κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια μας θεώρησε ότι είμαστε μέσα στα σκατά. Εσείς χωρίς να μας προστατεύσετε ή να αδιαφόρησετε για το άτοπο του θέματος κρίνατε τον προπονητή μας αρνητικά και μάλιστα βρίζοντας τον. Εν ολίγοις χαρακτηρίσατε τον προπονητή μας «Τενεκέ» που κάνει θόρυβο και ταυτόχρονα το σύλλογο μας.

Επίσης ο κος Νανάκης ως κάτωθι μας παροτρύνει ουσιαστικά να κάνουμε αυτό που έκανε ομάδα ακαδημιών στην Ιταλία και αναφέρει ειρωνικότατα περί συμπτωματικών καταχωρήσεων.

Κε Ζάραγκα δεν ξέρω εάν γνωριζόμαστε προσωπικά μπορεί και ναι, και εάν όχι με χαρά μου να πιούμε έναν καφέ να γνωριστούμε. Εάν δεν περιορίσουμε μεταξύ μας τους ποδοσφαιρικούς κάφρους και τις ιδεοληψίες κάποιων, το μπάσκετ μας δεν θα πάει μπροστά.

Κάνετε μια εξαιρετική δουλειά και χαιρόμαστε που κάνατε τον τρίτο πόλο στην περιοχή και εάν συνεχίσετε έτσι είμαι σίγουρος ότι η κατάκτηση της κορυφής στο αντρικό μπάσκετ είναι βέβαιη. «Θα μου επιτρέψετε να μη σας ευχηθώ και στο γυναικείο γιατί εκεί θα παλέψουμε μαζί….». Εδώ κάνω χιούμορ το καταλαβαίνετε φαντάζομαι και μακάρι να βρεθουμε και οι δυο στα μεγάλα σαλόνια.

Για να δείτε την καλή μου διάθεση δεν έχω κανένα πρόβλημα οποία παίχτριά μας θελήσετε και νομίζετε ότι σας κάνει για την πρώτη σας ομάδα να σας την παραχωρήσουμε και να ξεκινήσουμε μια συνεργασία ή και το αντίθετο. Στη Μαριάνα μας τη Σπύρου που ήρθε σε εσάς μόλις μου το ζήτησε είπα αμέσως ναι και ζήτησα άμεσα να γίνουν οι διαδικασιες μεταγραφής γιατί δε σας κρύβω χρειαζόμαστε ένα ισχυρό ανταγωνιστή στα Γιάννενα σε ολα τα επίπεδα του γυναικείου μπάσκετ και για πολλούς λόγους. Σας παρακαλώ μην επηρεαζεστε από τα παλιά κατεστημένα που οδήγησαν το μπάσκετ σε ανυπαρξία στην περιοχή όταν όλη η Ελλάδα στο μπάσκετ σάρωνε και εμείς ήμασταν ανύπαρκτοι και πολύ περισσότερο από ποδοσφαιρικούς χουλιγκανους προπονητές που ξέρουν πολύ καλά το «λαϊκό» δρόμο της εξύβρισης. Εμείς δε θελουμε καμία εχθρότητα αλλά μόνο συνεργασία.

Σε καμία περίπτωση όμως δε δέχομαι να μας βρίζουν με post που δε σας κρύβω «πέρυτιλιγονται» και από ποινικές ευθύνες και ιδιαίτερα τον προπονητή μας. Καλή συνέχεια και είμαι πάντα στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Γ. Ν. Μάστακας