image description

Τρεις μέρες πριν από το πρώτο κρίσιμο ντέρμπι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης “έσκασε” είδηση στη Θεσσαλονίκη ότι ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα κ. Μονεμβασιώτης έχει δείξει ενδιαφέρον για την εξαγορά των μετοχών του κ. Καρυπίδη προκειμένου να γίνει “αφεντικό” του Άρη.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του κ. Μονεμβασιώτη προκειμένου να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει αυτές τις φήμες.

Σχετικό ρεπορτάζ του metrosport.gr αναφέρει:

Στην κατάθεση πρότασης στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την αγορά της ΠΑΕ Αρης προχώρησε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μάστορας στο Metropolis 95,5.

Μεταξύ των δύο ανδρών έγιναν δύο ραντεβού.

Στο πρώτο, ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Αρης.

Στο δεύτερο ραντεβού, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ο κ. Μονεμβασιώτης κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ προς τον κ. Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» ήταν κατ΄ αρχήν αρνητικός χωρίς να είναι γνωστό αν αυτό αφορά το ύψος της πρότασης Μονεμβασιώτη ή την πρόθεσή του να μην πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Αρης.

Ο κ. Μονεμβασιώτης έχει ένα πολύ ισχυρό επιχειρηματικό προφίλ, ενώ η εταιρία του συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης.

Εκτός των άλλων έχει συζητήσεις με τον Θεόδωρο Καρυπίδη και για την επέκταση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας στην Κίνα.