Νωρίς για να κριθεί από τώρα το πρωτάθλημα δηλώνει ο κ. Γιαννίκης στη συνέντευξη τύπου, που αυτήν τη φορά έγινε με γραπτές ερωτήσεις, λόγω και της αδυναμίας να βρεθεί μία κοινή ώρα με τα ΜΜΕ.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις που τέθηκαν και οι απαντήσεις που δόθηκαν:

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ: Κόουτς, πείτε μας για τα δυνατά κι αδύνατα σημεία του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, τον τρόπο παιχνιδιού κ που πιστεύετε ότι θα κριθεί το ματς της Κυριακής;

Α.Γ: «Ο Απόλλωνας έχει το 4-2-3-1 σαν βασικό σχηματισμό. Με τον Πλατανιά έπαιξε 4-3-3  και διαθέτει σε κάθε γραμμή έμπειρους κ ποιοτικούς παίχτες όπως τον Thomas κ τον Blasiz… Στόχος μας είναι να περιορίσουμε την δημιουργία του αντιπάλου και να βγάλουμε τις δικές μας δυνάμεις στον αγωνιστικό χώρο».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: θεωρείτε ότι είναι φαβορί ο Απόλλωνας και αν αυτό αποτελεί ατού του ΠΑΣ να θεωρηθεί αουτσάιντερ;

A.Γ. «Ο Απόλλωνας από την μεριά του είπε ότι στόχος τους είναι η επάνοδος στην SL 1 και όλοι έχουμε γνώση  για την οικονομική δύναμη του. Παρ’όλα ταύτα εμείς θα πάμε με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι παρόλο που είναι εκτός έδρας».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ: Tο παιχνίδι έχει χαρακτήρα ντέρμπι. Πιστεύετε ότι κοντράρονται τα δυο φαβορί για την άνοδο;

Α.Γ.: «Σίγουρα όταν παίζει ο πρώτος εναντίον του δεύτερου και ειδικά εάν είναι ταυτόχρονα οι ομάδες που υποβιβαστήκανε κατηγορία την προηγούμενη χρονιά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:

1) Βάσει βαθμολογίας το παιχνίδι της Κυριακής είναι ντέρμπι κορυφής. Θα υπάρξει κάποια ειδική προσέγγιση εκ μέρους σας στο παιχνίδι αυτό τακτικά και ψυχολογικά;

2) Τα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης και Πλατανιά θα είναι ντέρμπι που θα κρίνουν την άνοδο ή πιστεύετε ότι στην πορεία θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα;

Α.Γ.: «1. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας όπως κάνουμε σε κάθε ματς πολύ σοβαρά και       με λεπτομερή δουλειά.

  1. Όπως είδαμε στο έως τώρα πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι πρέπει να παιχτεί και όλες οι ομάδες έχουνε την ποιότητα τους. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εξάλλου θα συναντήσουμε τον Απόλλωνα άλλες 3 φορές μετά το ματς της Κυριακής και τον Πλατάνια ακόμα 4 φορές. Δεν θα κριθεί τίποτα την 6η ή την 7η αγωνιστική.»

ΣΚΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΣ:

Έχετε διακρίνει διαφορές στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μέχρι στιγμής; Σας προβληματίζει αυτό;

Α.Γ.: «Η διαφορά που είναι αισθητή είναι ότι έχουμε τους οπαδούς μας στο γήπεδο, οι οποίοι συμπαραστέκονται στην ομάδα μας κ τους ευχαριστούμε. Αγωνιστικά σίγουρα υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις των αντιπάλων αλλά δεν με προβληματίζει κάτι, με ενδιαφέρει η εξέλιξη της ομάδας η οποία γίνεται βάσει εμπειριών που συλλέγουμε στις προπονήσεις και τους αγώνες».