Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν σήμερα με πολλή τακτική και ότι έμεινε ευχαριστημένος απ’ όλα εκτός από την επίθεση που δεν κατάφερε η ομάδα του να γίνει επικίνδυνη. Χαρακτήρισε δε δίκαιο το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο φαβορί. Δεν έγινε καλό ματς από τους δύο αντιπάλους. Ενώ είχαμε κάποια στοιχεία που μας λείπανε σε άλλα ματς, όπως η συγκέντρωση , η μαχητικότητα, το πάθος που τα είχαμε σήμερα σε μεγάλο βαθμό, μας έλλειψε η ηρεμία και η ποιότητα επιθετικά να βγάλουμε φάσεις. Έγινε νευρικό ματς, θέλαμε τη νίκη, το προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να αυξήσουμε τη διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θετικό το ότι είμαστε στην κορυφή και βγάλαμε δύσκολα ματς και εκτός έδρας κάποια απ’ αυτά. Θετικό επίσης ότι με αντίπαλο που σκοράρει δεν δεχτήκαμε γκολ και φάσεις που να κινδυνεύσουμε. Μας προβλημάτισε μόνο επιθετικά το σημερινό ματς. Δεν έχω παράπονο, προσπάθησαν τα παιδιά να κερδίσουνε ως το τέλος. Κοιτάμε τη συνέχεια, θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που είναι στις τελευταίες θέσεις, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό. Συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα στα παιδιά».

Για το δοκάρι στο 90 και αν αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, δεν μπορούμε να πούμε για το δοκάρι. Τυχεροί θα μπορούσαμε να είμαστε στη φάση εννοείται, αλλά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ήταν ισορροπημένο ματς με λίγες φάσεις, με ίδια κατοχή μπάλας. Κρατήσαμε το μηδέν πίσω, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά δεν τα πήγαμε καλά επιθετικά. Θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο. Είμαστε πρώτοι όμως και μπράβο στα παιδιά».

Αν αλλάζει τις ισορροπίες στην κορυφή το αποτέλεσμα: «Δεν είναι και σαν να μην έγινε, δεν άλλαξε η βαθμολογική διαφορά, αλλά θα παίξουμε άλλες 3 φορές με τον ΠΑΣ. Ήταν ένα μάθημα να μάθουμε τον αντίπαλο πως παίζει. Έγινε καλή μάχη, είχε πάθος και ένταση, αλλά όχι ποιότητα».

Για το ότι υπήρχε πολλή τακτική στο ματς: «Μπήκε πολλή τακτική σήμερα μ’ ένα από τα φαβορί και η συγκέντρωση ήταν μεγαλύτερη. Και οι δύο ομάδες έδωσαν βάση στην τακτική. Είχαμε επιθετικούς με ποιότητα, βάλαμε και επιθετικούς να φρεσκάρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πολύ σημαντικό που ο κόσμος γυρίζει στο γήπεδο. Καμία ομάδα δεν πρέπει να έχει τον κόσμο μακριά της. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να παίζουν σε άδειο γήπεδο. Να λυθούν τα όποια προβλήματα και να έρθουν κι ακόμα περισσότεροι, να χαίρονται νίκες και καλό ποδόσφαιρο».

Για τις μονομαχίες της άμυνας με τον Μαρκόφσκι και την αλλαγή του Βουό που έδωσε κάποια πνοή: «Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε πολλά για το αν άργησε η αλλαγή. Δίνει τα πάντα ο Μαρκόφσκι, δίνει μάχες, χρειάζεται μία στιγμή για το γκολ. Φρεσκάραμε με τον Βουό για να δώσουμε πρέσινγκ και κάποια άλλα στοιχεία. Επανέρχεται ο Βουό και χαίρομαι γιατί μπορεί να βοηθήσει. Είναι στρατιώτης της ομάδας και θα γίνεται καλύτερος όσο περνάει ο καιρός».