Χωρίς τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος βρέθηκε και πάλι για ένα διήμερο στη Γερμανία για οικογενειακούς λόγους, αλλά επιστρέφει το απόγευμα, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Κυριακής (19:30) με τον Πλατανιά. Την προπόνηση που έγινε με ηλιόλουστο καιρό, αλλά και λίγη λάσπη πλέον στο γήπεδο, επέβλεψαν ο βοηθός του 39χρονου κόουτς, Νίκος Μπαδήμας, με τον προπονητή φυσικής κατάστασης  Γιάννη Ντουρουντό και τον προπονητή τερματοφυλάκων Σπύρο Χριστόπουλο.

Κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα σήμερα ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για το επόμενο ματς, ενώ για προληπτικούς λόγους προπονήθηκαν ατομικά οι Παντελάκης και Καρτάλης και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κάποιον από τους δύο. Ατομικά προπονείται και ο νεαρός Παύλος Γροσδάνης που έχει μία μικροενόχληση από την προηγούμενη εβδομάδα. Τα ατομικά τους προγράμματα συνεχίζουν οι Νικολιάς, Ελευθεριάδης και Σεργκελασβίλι που αναμένεται να επιστρέψουν από το νέο έτος.

Στη διάθεση του τεχνικού τιμ βρίσκονται οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δούλεψαν σε τακτική και κυκλοφορία μπάλας, με τελειώματα σε τέσσερις διαφορετικές εστίες.