image description

Όπως ήταν φυσικό ο Γιάννης Τάτσης δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά μίλησε και για τα συναισθήματα της επιστροφής του στο «Ζωσιμάδες» ως αντίπαλος. «Συγκίνηση, περηφάνια και νοσταλγία» είπε ο κόουτς του Πλατανιά που χαρακτήρισε τον ΠΑΣ καλύτερα ομάδα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη τύπου ήταν παρούσα και η μητέρα του, με την οποία αγκαλιάστηκαν στο τέλος.

Αναλυτικά:

«Σ’ ένα παιχνίδι που εξ’ αρχής ήταν δύσκολο για μας, έγινε ακόμα πιο δύσκολο λόγω δύο αναγκαστικών αλλαγών που κάναμε και λόγω των δύο γκολ που θα τα χαρακτήριζα «κρύα» για μας. Στο α’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να έχουμε μια καλή αμυντική λειτουργία και στη μετάβαση να απειλήσουμε την ομάδα του ΠΑΣ. Κινδυνεύσαμε από δύο ατομικά λάθη, αλλά δεν απειλήσαμε στη μετάβαση και δεν είχαμε φάση στην κατοχή μας.

Στο β’ ημίχρονο έπρεπε να μπούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μπορούσαμε να πάρουμε και μέτρα στο γήπεδο και για δέκα λεπτά το κάναμε, όμως οι αλλαγές και τα κρύα γκολ έγειραν την ψυχολογία υπέρ των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Από εκεί και μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε, γιατί είχαμε κάνει τις αλλαγές μας και τελείωσε το παιχνίδι για μας.

Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και του εύχομαι να πετύχει τον στόχο του».

Για τα συναισθήματά του όταν χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΣ και αν υπήρξε συζήτηση το καλοκαίρι να αναλάβει την ομάδα: «Ένιωσα συγκίνηση, νοσταλγία, περηφάνια, είναι πατρίδα μου τα Γιάννενα και τα αγαπώ, μεγάλωσα σ’ αυτό το γήπεδο από 15 ετών.

Όσον αφορά το αν μίλησα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν υπήρχε πρόταση, αλλά και να υπήρχε πρόθεση για κάτι από πλευράς ΠΑΣ, δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια. Με κάλεσαν αμέσως μετά τα μπαράζ από τον Πλατανιά να ανανεώσω. Μου φέρθηκαν πολύ καλά στο Πλατανιά και δεν ήθελα να το βάλω σε διαπραγμάτευση και να πάρω χρόνο για να εξετάσω άλλες προτάσεις. Συμφώνησα αμέσως».

Για το πώς είδε Απόλλωνα και ΠΑΣ που τους αντιμετώπισε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές: «Στο μεταξύ μας ματς με τον Απόλλωνα δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ο Απόλλωνας είχε μηδέν τελικές, είχε κάποιες στιγμές που δεν ενέπνεαν ανησυχία. Εμείς είχαμε τελικές και προϋποθέσεις να κερδίσουμε. Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος, αλλά ο Απόλλωνας ήταν πιο σοβαρός αμυντικά, αν μπορώ να το πω έτσι. Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος».