Για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος με τη Βέροια έκανε μίνι προετοιμασία δύο ημερών ο ΠΑΣ Γιάννινα και το απόγευμα της Τρίτης  στις 17:00 η «κυανόλευκη» αποστολή αναχωρεί οδικώς για την πρωτεύουσα της Ημαθίας για να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα. Βέβαια, στόχος δεν θα είναι μόνο η υπεράσπιση του πρώτου αποτελέσματος, αλλά και μία ακόμα νίκη, που θα επιβεβαιώσει την ανοδική πορεία της ομάδας.

Οι παίκτες σήμερα είχαν ρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ μετά τη χθεσινή αποκατάσταση και αποφόρτιση που είχαν στο πρόγραμμα και η μέρα ξεκίνησε με βίντεο και ομιλία του προπονητή.

Ο κ. Γιαννίκης θα κάνει μερικό ροτέισον,αφήνοντας εκτός Χουτεσιώτη και Κάστρο, αφού θέλει να διαχειριστεί τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του με τέτοιον τρόπο, ώστε να βγουν χωρίς προβλήματα τραυματισμών και άλλων απωλειών (πρόκριση και βαθμοί) τα δύο ματς της εβδομάδας που διανύουμε.

Η αποστολή αποτελείται από τους Γιαννίκογλου, Περιστερίδη, Βενετικίδη, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Λιάσο, Λώλη, Πίτου Γκαρσία, Οικονομόπουλο, Παντελάκη, Ζιούλη, Σιόντη, Λέο, Νάουμετς, Παμλίδη, Ξύδα, Κρίζμαν, Πήλιο, Ράντοβατς.

Εκτός αποστολής για λόγους τραυματισμών έμειναν οι Καρτάλης,  Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδης και Γροσδάνης και για λόγους τακτικής ή προφύλαξης οι:  Χουτεσιώτης, Κάστρο, Πανουργιάς, Γώγος, Ζώγκος,

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε εισιτήρια και όσοι φίλοι της ομάδας θελήσουν, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από κοντά με κόστος εισιτηρίου τα 10 ευρώ.