Ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι η ομάδα τους έμεινε ως το τέλος στη διεκδίκηση έστω της ισοπαλίας ήταν ο προπονητής της Δόξας Δράμας κ. Ανυφαντάκης και ο ποδοσφαιριστής Άγγελος Οικονόμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ανυφαντάκη:

«Ήταν πολύ δύσκολο ματς με μια πολύ καλή ομάδα που η βάση της προέρχεται από τη Super League  1, οπότε μιλάμε για ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι. Η προσέγγιση μας ήταν πολύ καλή, είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα των παικτών μας και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Να τους δώσω συγχαρητήρια και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, αλλά εμείς θελήσαμε να σπάσουμε την πίεση. Μας προηγήθηκε σε μια στιγμή ασυνεννοησίας δικής μας και δώσαμε ένα εύκολο γκολ. Στη συνέχεια δύο πράγματα μπορούσαμε να κάνουμε, έπρεπε να παίξουμε ή να περιμένουμε. Αποφασίσαμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία γινόταν επικίνδυνη όταν έβρισκε χώρους. Εμάς το 1-0 μάς έδινε τη δυνατότητα να είμαστε ζωντανοί ως το τέλος, αλλά δυστυχώς μας έλειψε η δημιουργία. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ του εύχομαι τα καλύτερα».

 

Οικονόμου: «Η ποιότητα του ΠΑΣ θα σε τιμωρήσει αν κάνεις λάθος»

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Οικονόμου που είχε δοκιμαστεί πριν 2 καλοκαίρια από τον κ. Πετράκη στον ΠΑΣ: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα, ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα, με εμπειρία, αλλά κι εμείς έχουμε ποιότητα και ήρθαμε προετοιμασμένοι. Δυστυχώς αν κάνεις κάποια λάθη η ποιότητα του ΠΑΣ θα σε τιμωρήσει. Θα κρατήσουμε τα καλά και ό,τι έγινε έγινε, πάμε να δουλέψουμε για το επόμενο αγώνα».