Μία μόνο κριτική είχε προς τους παίκτες του ο κ. Γιαννίκης κι αυτή ήταν ότι δεν τελείωσαν το ματς λίγο νωρίτερα σε κάποια από τις μεγάλες φάσεις που δημιουργήθηκαν. Ωστόσο τους έδωσε το ελαφρυντικό ότι λόγω βροχής και κακής κατάστασης των γηπέδων η ομάδα δεν δούλεψε την τακτική της στις μέρες που είχε στη διάθεσή της μετά το ματς με τη Βέροια. Κατά τα άλλα έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και το γεγονός ότι για 5ο ματς η ομάδα κράτησε πίσω το μηδέν.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, παρά τη δύσκολη εβδομάδα που είχαμε πριν το παιχνίδι και μερικές θέσεις που δεν είναι καλυμμένες όσο θα ‘πρεπε λόγω τραυματισμών και με δύσκολα γήπεδα και προπονήσεις πήραμε τη νίκη. Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και με πολύ καλό αντίπαλο όπως η Δράμα που είναι φορμαρισμένη, κοντρολαρισμένη ομάδα και αήττητη από την πρεμιέρα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, περίπου 15 τελικές, αλλά θα κάνω λίγη κριτική γιατί δεν τελειώσαμε το παιχνίδι λίγο γρηγορότερα, γιατί είχαμε τεράστιες ευκαιρίες να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι στο τέλος. Συγχαρητήρια στους παίκτες, ό,τι ατέλεια υπήρχε σήμερα τη συγχωρώ λόγω που δεν μπορούσαμε να κάνουμε τακτική προπόνηση την εβδομάδα αυτή. Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά που έχω έρθει από το εξωτερικό μία γεύση από το πόσο ωραία μπορεί να είναι στο Ζωσιμάδες. Τους ευχαριστώ πολύ».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στα πλέι-οφ: «Στο χέρι κάθε ομάδας είναι. Εμάς στόχος μας αυτός είναι, αυτό επιδιώκουμε. Και η Δόξα έχει ποιότητα».

Για το αν φοβήθηκε τον νόμο του ποδοσφαίρου όταν χάνονται πολλές ευκαιρίες μπορεί να δεχτείς γκολ: «Σίγουρα αν δεν βάζεις γκολ και κρατάς τον αντίπαλο εν ζωή μπορεί να συμβεί κάτι, αλλά οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι και πλην ενός κόρνερ δεν είχε άλλη ευκαιρία. Δεν δεχτήκαμε για 5ο ματς γκολ. Βγάλαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι αν βάζαμε και δεύτερο γκολ, αλλά μένουμε ευχαριστημένοι».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να μην ξαναπέσει από την 1η θέση: «Να είναι σοβαρή όπως τώρα, να υπάρξει δυνατότητα εξέλιξης και να έχουμε κάποιο γήπεδο για προπόνηση. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τα πάντα, αλλά όταν μιλάμε για δημιουργικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις να προπονηθεί. Αν ο τενίστας θέλει 500 σερβίς στην προπόνηση για να κάνει το παιχνίδι του και ο παίκτης θέλει την πάσα του και τα τελειώματά του σε γήπεδο. Αυτά θα έχουμε να τα αντιμετωπίσουμε, εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουν με σοβαρότητα και ταπεινότητα».

Για το αν δημιουργεί επιπρόσθετο βάρος η 1η θέση που κατέχει από σήμερα η ομάδα: «Όχι εμένα προσωπικά, δεν ξέρω αν στους παίκτες δημιουργεί. Αυτή τη θέση επιδιώκαμε από την αρχή, θα κοιτάξουμε να μείνουμε ως το τέλος εκεί, αλλά ποδόσφαιρο είναι γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά, το πετύχαμε την 8η αγωνιστική, αλλά έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας. Παίζουμε στην Κέρκυρα σ’ ένα βαρύ γήπεδο και έρχεται πριν τα Χριστούγεννα ο Καραϊσκάκης. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς με σοβαρότητα και προσοχή, γιατί όπως έδειξε η κατηγορία κάθε αντίπαλος έχει την ποιότητά του και κάθε ματς έναν βαθμό δυσκολίας».