Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του ΠΑΣ που σε 5 ματς δεν έχει δεχτεί γκολ έχει αποσπάσει ήδη πολλές θετικές κριτικές, όμως ο Νώντας Παντελάκης τόνισε ότι η το μηδέν παθητικό οφείλεται στο γεγονός ότι όλη η ομάδα αμύνεται.

«Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό τιμ γιατί ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα. Στο α’ ημίχρονο μπήκαμε σχετικά καλά ως το γκολ, αλλά μετά μείναμε λίγο πίσω χωρίς να το θέλουμε. Μπήκαμε στα αποδυτήρια μας μιλήσαμε ο προπονητής μας και στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλύτερη ομάδα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Δόξας».

Για τη χημεία που έχει αποκτήσει με τον Σκόνδρα και τα 5 ματς χωρίς να δεχτούν γκολ: «Δεν είναι μόνο δουλειά των δύο μας. Νομίζω ότι ξεκινάει από μπροστά όλο αυτό, κάνουμε μπροστά καλή άμυνα και συνεχίζεται πίσω. Αυτό οφείλεται και στις προπονήσεις. Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που μας λέει ο προπονητής και γι’ αυτό  βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα».