image description

Δύο απουσίες θα έχει ο Αργύρης Γιαννίκης για τον αγώνα της Παρασκευής στην Κέρκυρα, καθώς επέλεξε να μην έχει στη 19άδα τους Παμλίδη και Γιαννίκογλου. Οι δύο απουσίες δεν οφείλονται σε κάποιον τραυματισμό, αφού αμφότεροι έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης σήμερα και προφανώς είναι λόγοι τακτικής και αποφόρτισης των παικτών που επέβαλαν την απουσία τους.

Στην αποστολή που θα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στο νησί των Φαιάκων συμμετέχουν οι: Χουτεσιώτης, Περιστερίδης, Βενετικίδης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Λιάσος, Αποστολόπουλος, Οικονομόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ζιούλης, Σιόντης, Κάστρο, Λέο, Νάουμετς, Ξύδας, Κρίζμαν, Πήλιος, Ράντοβατς.

Πλην των Παμλίδη και Γιαννίκογλου εκτός έμειναν και οι Νικολιάς, Καρτάλης, Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης,  Λώλης, Γώγος, Ζώγκος και Πανουργιάς.

Οι Νικολιάς και Ελευθεριάδης έκαναν παρέα ατομικό τρέξιμο και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή τους. Του Νικολιά, βέβαια, θα είναι πιο σύντομα, αφού θα μπει στις προπονήσεις σε μία εβδομάδα περίπου, αλλά για αγώνες θα υπολογίζεται από τη νέα χρονιά.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες έπαιξαν το καθιερωμένο δίτερμα, ενώ έγινε και αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις, κόρνερ και φάουλ.