Απογοήτευση στο “στρατόπεδο” της Κασσιόπης μετά την ήττα με 0-4 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο βοηθός του κ. Μπολάνο που έκανε δηλώσεις είπε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανώτερος και ότι η δική του ομάδα δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, ενώ ο ποδοσφαιριστής Πιαστόπουλος είπε ότι οι δυσκολίες πρέπει να μένουν έξω από το γήπεδο, διότι η εικόνα αυτή δεν αξίζει στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βάσσαλου

«Ήταν μία δύσκολη μέρα για την ομάδα μας. Ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο δυστυχώς για μας ξεκίνησε με το να είμαστε πίσω στο σκορ από το 1ο λεπτό. Εκεί τελείωσε κιόλας για μας το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε ότι έχει στόχο το πρωτάθλημα. Κι εμείς φανήκαμε κατώτεροι της ιστορίας της ομάδας μας. Δυστυχώς περνάμε μια δύσκολη κατάσταση και ευελπιστώ να καταφέρουμε στο τέλος να βγάλουμε κάτι καλό σ’ αυτήν την ιστορία. Το καλό θα είναι να καταφέρουμε να πάμε στα πλέι-άουτ. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στην ομάδα και κάποιες μεταγραφές για να πάρουμε βαθμούς και να φέρουμε την ομάδα να είναι κοντά με τους υπόλοιπους διεκδικητές της παραμονής».

Για το αν θα καταφέρει η ομάδα να τελειώσει το πρωτάθλημα: «Η ομάδα είναι σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι κοντά μας και πιστεύω να καταφέρουμε να βγάλουμε τη χρονιά. Αν συμβεί κάτι άλλο δεν ξέρω».

 

Πιαστόπουλος: «Ανώτερος ο αντίπαλος»

«Ήταν ανώτερος ο αντίπαλος. Δεν εκπροσωπήσαμε καθόλου την ομάδα της Κέρκυρας, δεν ήμασταν καθόλου καλοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Φάγαμε ένα γρήγορο γκολ και από εκεί και πέρα μας πήρε η κατηφόρα. Κάθε μέρα είναι πολύ δύσκολη. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να δείξουμε ξανά ποια είναι η Κέρκυρα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, μαζί με κάποιες προσθήκες τον Ιανουάριο για να φτάσουμε εκεί που πρέπει την ομάδα».

Για την οικονομική κατάσταση: «Είμαστε επαγγελματίες ό,τι και να κάνουμε πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και τα προβλήματα να τα αφήνουμε εκτός. Αυτή είναι η άποψή μου».

Για το αν σκέφτονται οι παίκτες να φύγουν με μεταγραφές: «Είναι νωρίς ακόμα. Προσωπικά σκέφτομαι να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα».