• 02:00 – 03:30 «ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

 • 03:30 – 07:00 «ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ»
  Μουσική, ελληνική και ξένη, για όλα τα γούστα, μέχρι πρωίας.

 • 07:00 – 09:00 «ΛΑΪΚΕΣ ΝΟΤΕΣ»
  Ευχάριστο πρωινό Σαββάτου με αξέχαστες επιτυχίες των μεγαλύτερων λαϊκών τραγουδιστών του ελληνικού πενταγράμμου.

 • 09:00 – 12:00 «ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ» (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)
  Πορτρέτα και αφιερώματα στη ζωή συνθετών, τραγουδιστών και ηθοποιών που έγραψαν τη δική τους ιστορία, καθώς και ποικίλα ακόμη θέματα, όπως περιηγήσεις ανά την Ελλάδα και ήθη και έθιμα του τόπου μας, που επιμελείται και παρουσιάζει η Βούλα Παπασπύρου.

 • 12:00 – 13:00 «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ» (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)
  Για τους λάτρεις των αθλημάτων περιπέτειας, τον μαραθώνιο, τους υπερμαραθώνιους, τα χειμερινά σπορ, την ορειβασία, την αναρρίχηση και οτιδήποτε διεξάγεται εκτός στίβων και εκτός… ορίων, ο Δημήτρης Κανής έρχεται να σας ξεναγήσει σε μια εκπομπή «πέρα από τα όρια».

 • 13:00 – 15:00 «ΤΙ ΛΕΕΙ;»
  Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και standup comedian Κώστας Παπαγεωργίου με συνεχή εικοσαετή θητεία στο χώρο του ραδιοφώνου σε (Eρα σπορ-Σπορ φμ-Σπορτ24) μπαίνει στο στούντιο και παρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή με τίτλο «Τι λέει;». Σχολιάζει τα πάντα, από πολιτική μέχρι ποδόσφαιρο και από τηλεόραση και κουτσομπολιά μέχρι σχέσεις και μαγειρική…. κάνει μιμήσεις, παίζει ραδιοφωνική μπάλα και επιλέγει τραγούδια που ταιριάζουν με τα σχόλια. Αν έχει όρεξη τραγουδάει και επί τόπου..κανιβαλίζοντας γνωστά άσματα…

 • 15:00 – 19:00 «Ο ΣΠΟΡ FM ΠΑΝΤΟΥ»
  Μια δημοσιογραφική «σάρωση» της αθλητικής επικαιρότητας. Συμμετέχει το σύνολο του δημοσιογραφικού δυναμικού του ΣΠΟΡ FM και του sport-fm.gr. Ό,τι κινείται συλλαμβάνεται και σερβίρεται ζεστό στο πιάτο της ενημέρωσης.

 • 19:00 – 00:00 «Ο ΣΠΟΡ FM ΠΑΝΤΟΥ»
  Μια δημοσιογραφική «σάρωση» της αθλητικής επικαιρότητας. Συμμετέχει το σύνολο του δημοσιογραφικού δυναμικού του ΣΠΟΡ FM και του sport-fm.gr. Ό,τι κινείται συλλαμβάνεται και σερβίρεται ζεστό στο πιάτο της ενημέρωσης.

 • 00:00 – 02:00 «THE EXPERTS»
  Αν είσαι κολλημένος με την μπάλα και την ομάδα σου ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έχει τη λύση. Η ομάδα των Experts παίρνει θέση στο μικρόφωνο κάθε βράδυ στις 12 και συζητά μαζί σας τα καυτά θέματα των τριών μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Κώστας Μιαούλης, Νίκος Παγκάκης, Τάσος Τσατάλης και Χριστόφορος Ευαγγελάτος διαφωνούν με τους ακροατές του ΣΠΟΡ FM μέχρι το… ξημέρωμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ