• 02:00 – 07:00 “ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ”
  Μουσική, ελληνική και ξένη, για όλα τα γούστα, μέχρι πρωίας

 • 07:00 – 08:00 “ΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ”
  Αξέχαστες λαϊκές και ρεμπέτικες επιτυχίες από το ελληνικό πεντάγραμμο.

 • 08:00 – 09:00 “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ”
  Παραδοσιακά τραγούδια και μουσικές του τόπου μας.

 • 09:00 – 10:00 “ΕΝΤΕΧΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ”
  Όλες οι νέες έντεχνες επιτυχίες.

 • 10:00 – 12:00 “ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ”
  Μια αθλητική εκπομπή διαφορετική από τις  άλλες. Ασχολούμαστε με την άλλη πλευρά του αθλητισμού, τη λίγο πιο χαλαρή και πιο… lifestyle! Ωραία τα γκολ, τα καρφώματα, τα σερβίς… Καλός ο Ρονάλντο , ο Lebron James και ο Τσιτσιπάς, αλλά τα πραγματικά «διαμαντάκια» βρίσκονται στα ποσταρίσματα που κάνουν στα social media τους. Η πραγματική αξία δεν είναι στο ποια ομάδα είναι καλύτερη, αλλά στον χαβαλέ που γίνεται μετά, στην καζούρα και μέχρι εκεί. Ο Μάκης Κάτσαρης βάζει την αθλητική γνώση και η Κέλλυ Αλεξάλη είναι master των social media! Ένας συνδυασμός λίγο ανορθόδοξος αλλά για δείτε λίγο τον τίτλο μας. Είμαστε εδώ για να το Τερματίσουμε!

 • 12:00 – 14:00 «ΑΚΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ»

  Μια χιουμοριστική εκπομπή με τον Πάνο Δημάκο και τη Λίνα Βαμβακά με σκοπό να σατιρίζει τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά στην κοινωνία. Έρευνες οι οποίες «απασχολούν» τον ακροατή, ανέκδοτα, αστεία ηχητικά αλλά και σοβαρή τοποθέτηση για γεγονότα που συμβαίνουν. Μαζί σας κάθε Σάββατο και Κυριακή 12:00 με 14:00.

 • 14:00 – 15:00 «ΤΙ ΛΕΕΙ;»
  Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και standup comedian Κώστας Παπαγεωργίου με συνεχή εικοσαετή θητεία στο χώρο του ραδιοφώνου σε (Eρα σπορ-Σπορ φμ-Σπορτ24) μπαίνει στο στούντιο και παρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή με τίτλο «Τι λέει;». Σχολιάζει τα πάντα, από πολιτική μέχρι ποδόσφαιρο και από τηλεόραση και κουτσομπολιά μέχρι σχέσεις και μαγειρική…. κάνει μιμήσεις, παίζει ραδιοφωνική μπάλα και επιλέγει τραγούδια που ταιριάζουν με τα σχόλια. Αν έχει όρεξη τραγουδάει και επί τόπου..κανιβαλίζοντας γνωστά άσματα…

 • 15:00 – 19:00 “Ο ΣΠΟΡ FM ΠΑΝΤΟΥ”
  Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου περνά από το στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6. Στον απόλυτο ραδιοφωνικό μαραθώνιο, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές σας ενημερώνουν για ότι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει. Ανάλυση, ρεπορτάζ και όλες οι φάσεις λεπτό προς λεπτό. Με τον Άρη Ασβεστά και τον Νίκο Ράλλη.

 • 19:00 – 21:00 “Ο ΣΠΟΡ FM ΠΑΝΤΟΥ”
  Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου περνά από το στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6. Στον απόλυτο ραδιοφωνικό μαραθώνιο, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές σας ενημερώνουν για ότι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει. Ανάλυση, ρεπορτάζ και όλες οι φάσεις λεπτό προς λεπτό. Με τον Νικόλα Ακτύπη.

 • 21:00 – 00:00 “Ο ΣΠΟΡ FM ΠΑΝΤΟΥ”
  Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου περνά από το στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6. Στον απόλυτο ραδιοφωνικό μαραθώνιο, δημοσιογράφοι και ανταποκριτές σας ενημερώνουν για ότι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει. Ανάλυση, ρεπορτάζ και όλες οι φάσεις λεπτό προς λεπτό. Με τον Γιάννη Σταυρόπουλο.

 • 00:00 – 02:00 «THE EXPERTS»
  Οι Experts Μιαούλης, Τσατάλης, Κετσετζόγλου, Παγκάκης και Αντύπας, γιατί αν είσαι κολλημένος με την μπάλα ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έχει τη λύση.

Διαφημίσεις