Ο νέος άτυχος του ΠΑΣ Γιάννινα ακούει στο όνομα Τόλης Σκόνδρας. Ο έμπειρος αμυντικός των «κυανόλευκων» είχε ένα μικρό κάταγμα ανάμεσα στο περικάρπιο και το δάχτυλο (παλάμη) το οποίο «κληρονόμησε» στη διάρκεια του αγώνα με την Κασσιόπη και δεν προλαβαίνει το ματς της Κυριακής. Το μόνο θετικό είναι ότι ο τραυματισμός του δεν είναι πολύ σοβαρός και στη διάρκεια των εορτών θα τον ξεπεράσει, ώστε να τεθεί στη διάθεση του κ. Γιαννίκη για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας με τη νέα χρονιά πλέον.

Στη σημερινή προπόνηση που δουλεύτηκαν κυρίως ασκήσεις τακτικής δεν έλαβε μέρος με τους υπόλοιπους ο Κάστρο, που έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το ματς με την Κασσιόπη κι αυτός και γι’ αυτό κιόλας είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο και θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Πάντως οι ατυχίες συσσωρεύονται το τελευταίο διάστημα και σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία επίθεση που είναι η κορυφαία στο πρωτάθλημα μαζί μ’ εκείνη του ΠΑΣ, η «κυανόλευκη» ομάδα θα στερηθεί έναν παίκτη που ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους τον τελευταίο καιρό. Το γεγονός ότι θα απουσιάζουν Σκόνδρας, Νικολιάς, Καρτάλης και οι γνωστοί εδώ και μήνες Ελευθεριάδης και Σεργκελασβίλι, καθιστά απαραίτητη την αναπλήρωσή τους από τον 12ο παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον φίλαθλο κόσμο.