Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Αργύρη Γιαννίκη μετά τη σημερινή προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ. Ο Φάμπρι Κάστρο έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ωστόσο δεν χρησιμοποιήθηκε με τους λεγόμενους «βασικούς» που δοκιμάστηκαν στο εσωτερικό διπλό. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν δύο ακόμα προπονήσεις πριν τον καθοριστικό αγώνα της Κυριακής με τον Καραϊσκάκη Άρτας και όλα είναι ανοιχτά για το αν θα μπει εκείνος στο βασικό σχήμα ή ο Πίτου Γκαρσία.

Ατομικό τρέξιμο έκανε πάλι σήμερα ο Σκόνδρας που έχει σε νάρθηκα το χέρι του και λογικά τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο του 2019. Πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Ζιούλης.

Απόντες ήταν σήμερα και οι γνωστοί Νικολιάς, Καρτάλης, Γροσδάνης, Ελευθεριάδης και Σεργκελασβίλι που γυμνάζονται ατομικά.

Η σημερινή προπόνηση συμπεριελάμβανε ασκήσεις τακτικής, με τον κ. Γιαννίκη να επιλέγει σε μία από τις ασκήσεις να αμύνεται η μία ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα, ώστε να δίνεται περισσότερη έμφαση στην καλύτερη κάλυψη των χώρων. Αντίστροφα οι επιτιθέμενοι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα ενός ή και δύο παικτών και έπρεπε να αναζητήσουν τις καλύτερες λύσεις.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.