image description

Με τον Σκόνδρα να μένει εκτός αποστολής λόγω του κατάγματος στο περικάρπιο και τον Κάστρο να είναι οριακά έτοιμος μετά από έναν τραυματισμό που είχε από το ματς με την Κασσιόπη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη. Το ματς δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, ωστόσο ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 θα έχει ραδιοφωνική μετάδοση.

Η αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά της Κ19 και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής σε παίκτη που θα μείνει εκτός, κάτι που θα κριθεί μετά τη σύντομη προπόνηση ενεργοποίησης που θα γίνει την Κυριακή το πρωί.

Η 20άδα είναι οι Γιαννίκογλου, Χουτεσιώτης, Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Ζιούλης, Λιάσος, Σιόντης, Κάστρο, Πήλιος, Ξύδας, Λέο, Νάουμετς, Παμλίδης, Γώγος, Κρίζμαν, Λώλης, Ράντοβατς

Εκτός έμειναν οι: Σκόνδρας, Νικολιάς, Καρτάλης, Οικονομόπουλος, Βενετικίδης, Γροσδάνης, Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδης, Ζώγκος, Πανουργιάς.

Δείτε την αποστολή του Καραϊσκάκη ΕΔΩ