Το κακό διάστημα που είχε η ομάδα του από το 20′ ως το 25 και στο οποίο ήρθαν και τα γκολ ήταν η κυριότερη αιτία της ήττας για τον κ. Χαραλαμπίδη, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του και το γεγονός ότι ο Καραϊσκάκης απέδειξε ότι δεν ήταν τυχαία ψηλά στη βαθμολογία.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Πριν τη διακοπή μπήκαμε καλά και είχαμε 2 ευκαιρίες με τον Κούστα, αλλά μετά τη διακοπή χαθήκαμε για λίγο, δεν μπήκαμε όπως είχαμε πει. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, εκτός από το 5λεπτο που δεχτήκαμε τα γκολ. Στη συνέχεια η ομάδα πάτησε καλά και ήταν ανταγωνιστική. Παίζαμε με το πρώτο φαβορί για την άνοδο και θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η παρουσία μας ψηλά στη βαθμολογία. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, μας στοίχισε το κακό 5λεπτο, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχειρίστηκε το παιχνίδι με την εμπειρία του. Αλλάξαμε λίγο τη διάταξη στο β’ ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε όμως τη ροή του ματς.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και εύχομαι να πατήσουμε καλύτερα στην εξάδα μετά τα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι στον ΠΑΣ να πραγματοποιήσει την άνοδο, είναι μεγάλη ομάδα, είναι ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στη Super League 1».

Για τη στιγμή της έντασης που υπήρξε μεταξύ των δύο πάγκων και αν συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια: «Στον πάγκο διαμαρτυρηθήκαμε για πεντακάθαρο πέναλτι στον Κούστα και πετάχτηκε και ο πάγκος των Ιωαννίνων. Στα αποδυτήρια δεν έγινε κάτι, συμβαίνουν αυτά».

Για την ψυχολογία που ήρθε η ομάδα μετά τις νίκες με Απόλλωνα και Πλατανιά: «Θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν κάτι τυχαίο, η ομάδα είναι πολύ καλή, έχασε δύσκολα και έδειξε σε όλους ότι είναι καλή ομάδα».

Για το αν άλλαξε κάτι με το νέο πρόεδρο στην ψυχολογία της ομάδας: «Ο κ. Δράκος έδειξε ποιος είναι όλα αυτά τα χρόνια, ο Καγιούλης έρχεται να κάνει πράγματα και θα είμαστε καλά και στο μέλλον».

Ψιάνος

«Σήμερα ήταν έναν παιχνίδι δύσκολο, δεν βοηθούσε και ο αγωνιστικός χώρος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε παρ’ όλα αυτά. Ο ΠΑΣ το διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι στην αρχή  μας πίεσε και δεχτήκαμε τα γκολ. Θεωρώ ότι θα ήταν διαφορετική η εικόνα σε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο. Όλες οι ομάδες θα έχουν δύσκολο έργο μ’ εμάς».