image description

Για αύριο Σάββατο είναι προγραμματισμένη η επιστροφή των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα στις προπονήσεις. Μετά από πενθήμερη ξεκούραση και «φόρτιση μπαταριών» τα Χριστούγεννα, οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν και μάλιστα με αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις και βαρύ πρόγραμμα για τον Ιανουάριο, αρχής γενομένης από το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ωστόσο, το τέλος Δεκεμβρίου ίσως να φέρει κι ένα μικρό ξεκαθάρισμα του ρόστερ. Το πάρε-δώσε παραδοσιακά αυτήν την περίοδο είναι «φτωχό» για τον ΠΑΣ, αλλά κάποιες προσθαφαιρέσεις ενδεχομένως να γίνουν. Ο κ. Γιαννίκης έχει αξιοποιήσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό παικτών και συγκεκριμένα 22 στο πρωτάθλημα συν τον Γροσδάνη που πήρε συμμετοχή μόνο στο κύπελλο, φτάνουμε τους 23 και μέσα στον επόμενο 1-1,5 μήνα θα επιστρέψουν και οι Ελευθεριάδης και Σεργκελασβίλι, οπότε θα φτάσουμε σ’ ένα rotation 25 τουλάχιστον παικτών. Και φυσικά επιπλέον λύσεις θα δώσουν οι Καρτάλης και Νικολιάς, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν 2-3 αποχωρήσεις.

Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν θα υπάρξει μεταγραφή. Ο κ. Γιαννίκης σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε ότι θα προτιμούσε να έχει γήπεδα για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες που έχει και έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται τα νέα παιδιά. Αν προκύψει κάτι πολύ καλό, πάντως, τίποτα δεν αποκλείεται στο θέα περαιτέρω ενίσχυσης.

Εν τω μεταξύ, κάποιες μικρές βελτιωτικές εργασίες στο ΠΕΑΚΙ έχουν προγραμματιστεί, όπως τρύπημα για καλύτερη αποστράγγιση, αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν τώρα έργα μεγάλης έκτασης, γι’ αυτό η ομάδα θα είναι stand by σε ημέρες κακοκαιρίας για την εύρεση εναλλακτικών λύσεων σε γήπεδα της γύρω περιοχής.