Μετ’ εμποδίων συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει Απόλλωνα Λάρισας. Για μία ακόμα φορά υπήρχαν πάρα πολλές απουσίες και όπως φαίνεται κανείς από τους απόντες του τελευταίου αγώνα με τον Καραϊσκάκη δεν θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή.

Ατομικά προγράμματα έκαναν και σήμερα οι Νικολιάς, Ελευθεριάδης, Σεργκελασβίλι και Γροσδάνης, ενώ ο Νάουμετς που έπαθε διάστρεμμα, θα λείψει κι αυτήν την εβδομάδα και θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής. Ο νεαρός Ουκρανός ενδεχομένως να λείπει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αν γίνουν τελικά τα ματς του κυπέλλου στις 8/1. Τέλος, λόγω γαστρεντερίτιδας ο Παντελάκης έμεινε εκτός για σήμερα, ενώ ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να παίξει ο Σκόνδρας, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις με ειδικό νάρθηκα στο χέρι του.

Για την Πρωτοχρονιά οι παίκτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή. Η αποστολή θα αναχωρήσει για Λάρισα το Σάββατο το μεσημέρι.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας ο κ. Γιαννίκης και ο κ. Μπαδήμας είχαν την ευκαιρία να δουν στο διπλό και στις υπόλοιπες ασκήσεις και ορισμένα παιδιά από την ομάδα Κ19, καθώς κατά διαστήματα ανεβαίνουν στη μεγάλη ομάδα παιδιά των υποδομών για να αξιολογείται η εξέλιξή τους.